tak jsem se do toho po x letech zase trošku vrátil a dostal. Ale vidím, že se za tu doby nic moc nezměnilo :)
dobrá hra je tak 1 z 10
většina her končí tak, že je jejich tým mrtvý do pěti minut, nebo můj tým mrtvý do pěti minut
heavy tanky umřou do dvou minut, medka kempují, lightky nespotují, td jedou do bitvy a arty vystřelí jednou, než je spotne nepřátelský tank
je tam spousta různý game passů, misí, úkolů, cílů, akademií a dalšího, tisíce různých měn a platidel, nedá se v tom vyznat, nevím co kupovat a co ne. Je z toho už dost dolování peněz, víc jak to bylo dřív.
Oceňuji že tam není už tolik blbých poláků a jejich siemky, z toho jsem sral kameny
Je tam miliardy nových tanků, nedá se už stíhat jaký je který a co umí, kam střílet, nedá se zapamatovat všechny ty weakspoty na těch miliardách nových tanků.
Tanky co byly OP nebo epic dřív už jsou nyní dost průměrný, nahoru šly koukám klasicky ruský medka a ruský heavy, zbytek je dost lame, kromě asi pár výjimek.
Ale zatím mě to baví kvůli té jedné super hře z deseti, uvidím, zda koupím nějaký prémiák.
Chce u toho chlastat a neřešit blbce v týmu, smát se jejich blbosti a neřešit zničení během prvních tří minut od gang bangu pěti heavy na můj TD