• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ten fajn pocit když nevíš, co je to železný gryf
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    ten pocit kdyz neustale ztracis a ziskavas toho zelezneho gryfa a nemuzes se pohnout nebot v kazde bitve se najde troll co ti to posere...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: nebo si představ, že ten poslední skill, co máš na 50% nemáš vybraný - tedy že tam máš "prázdný" skill s 50%, Když odstraníš žárovku, tak ti přibyde jeden "prázdný" slot pro skill na 100% a samozřejmě zůstane ten původní prázdný slot s 50%
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    PRAASHEK: Jasně. Fakt jednoduchý :D Já asi tuším..večer na to mrknu. Dík :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: představ si, že máš plně vycvičeného velitele a máš na něm tři vycvičené skilly (jeden z nich je žárovka) na 100% a jeden vycvičený třeba na 50%. Když odstraníš žárovku, tak se to celé posune, to znamená, že ten skill, co byl na 50% má najednou 100% a zbyde ti 50% xp pro v této chvíli nevybraný skill. Dyť je to úplně jednoduché :)

Ještě je další možnost, že velitel nemá 100% hlavní skill, pak jdou přednostně xp právě do základu a zbytek se pak děje jak popisuju nahoře.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Pánové sem zmatený :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DOGTORRR: protože v 99,99999999% procentech případů měl velitel zároveň poslední tebou přidělený skill/perk v ne-stoprocentním progresu, tudíž uvolněné xp z "odstraněné" žárovky jdou nejdřív do tohoto skillu a zbylé pak do dalšího slotu nepřiděleného skillu.
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    00KUBAT: já to včera klikal u commandera.... A dopadlo to tak jak jsem psal...
    DOGTORRR
    DOGTORRR --- ---
    Každopádně u žádného tanku jsem nedostal zpátky 100% volný perk, vždy jen nějakou část.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    00KUBAT: Tam sem se díval, ale chytrej sem z toho nebyl :D no večer to zapnu a mrknu na to.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    MIRROS:
    REPA: Myslím, že fakticky nedostáváš volný perk za žárovku... Dostáváš v podstatě zpět zkušenosti posádky, které byly potřeba k dokončení 100% skillu posádky. Ale radši se podívej na sránky WOT :-D
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    DOGTORRR: když máš nultej perk, můžeš tam dát co chceš a budeš ty mít 100%, když už ten perk budeš mít tak se ti to posune..
    DOGTORRR
    DOGTORRR --- ---
    Já teda utanků, kde jsem měl šestý smysl hotový, tak mi to posunulo ten poslední rozdělanej perk na 100% a jako nový perk jsem si mohl dát místo toho ropzdělaného, tedy třeba na 50%. Nedostal jsem volný 100% slot.
    Chtěl jsem si dát tu detekci artilérie, která ale musí být na 100% aby fungovala.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    REPA: Díky za info :) tak pak je to asi ok :) měl sem strach, že se mi ty perky rozhází / posunou.
    REPA
    REPA --- ---
    MIRROS: ano dostavas volny perk misto zarovky
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    REPA: Tomu rozumím. Jde mi o to když sem měl třeba u velitele perky: BIA, žárovka, ostříží zrak, opravy. A nově to tedy je tak: (žárovka defaultně) a perky: BIA, nový volný perk, ostříží zrak, opravy. Je to tak? :)
    SITH
    SITH --- ---
    to čínský premiovy medko, T222 či jak, sice to má hrozný reload, ale vypadá to moc dobře
    REPA
    REPA --- ---
    MIRROS: zarovku ma ted defaultne kazdy velitel, takze mas jedno volne misto pro skill
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    REPA: Já sem to ještě od aktualizace nezapnul. Mám rýmičku a asi umírám :) tak sem neměl zatím chuť. A ten nový volný perk je na stejném místě jako byla žárovka?
    REPA
    REPA --- ---
    DOOMGUY: uz je ve hre. U velitele ti ted sviti zarovka a objevi se ti tam perk, ktery si muzes vybrat jako nahradu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam