• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Já mám zkušenost že to pustím a prvních hoďku dvě vše vyhraju a když pak hraju dýl tak mě winrate spadne na nebo pod 50%. Myslím si že hraju stejně ale proste tu pozornost neudrzim na takový úrovni celej den jako tu první hodinu :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIRROS: kdyz jsou normlalni bitvy, tak je to hned, ale pokud by to bylo jak vcera, tak je to tak na tyden :-D
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    WAR_TIN: To sem ani nezkoušel..neláká.
    BARTUC: Přesně :D Bude to lepší..musíš být optimista. 30K expů s boostama a vším jde ne.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIRROS: ahaaa tak ty si byl ta kurva :-D Vcera to bylo fakt sileny, sotva jsem dojel daily questy a sel radsi spat... cekal jsem to, ptotoze poslednich par dni se hralo fajn... tak doufam, ze to dneska bude lepsi a tech 30k expu na prosuto dojedu :-)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    ja uz se vcera nastval dost spis na ten NAPOR takze dneska budu ten mod hrat tak ze to budu ostatnim kazit - brat arty,papirove stroje apod. hrat budu dal aby to nebylo na jasnej report ale rozhodl jsem se tam poslat nejakou toxicitu - tak moc me to nasralo _:D
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BARTUC: Já sem jezdil včera s kolegou z klanu X a z šesti her sme vyhráli pět :) Tak promiň. To co píšeš ale taky moc dobře znám.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Twe vcera musely bejt nejaky erupce na slunci, nebo nevim, protoze takhle picou ke zdi to hooodne dlouho nebylo.. 10 her 2 vyhry a vetsina proher byla tak rychla, ze jsem nestihl nastrilet ani hp tanku... naprosto sileny taktiky a rushe... meli jste stejnej den, nebo jste mi jen kradli ty dobry hry? :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    PRAASHEK: pro me bylo nejtezsi mit na commanderovi vic skillu, nez na zbytku posadky, ale srovnal jsem se s tim a ted uz je to lepsi, ale tohle je svinstvo :-D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: jo tak jestli to bylo v rámci autismu a obsedantně kompulsivní záliby, tak to samozřejmě chápu :) v tomhle směru si občas taky běžně věci zaškrcuju aby to bylo dle různých parametrů a sedělo to
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BARTUC: Jee děkuju :) Abych jen nenadával tak jedno plus to má. U většiny velitelů mám ostříží zrak + prostorovou představivost, takže se mi o něco zvýšily dohledy. Což je fajn. Já bohatý taky nejsem, ale něco už sem do hry pustil no :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIRROS: Ja te chapu, ja jsem stejnej magor, nicmene chudej magor, tak jsem se s tim smiril :-D
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    PRAASHEK: Protože sem magor :D Potřebuju no :D Vím že nemusím, ale chci. Ale rozumíš v principu co mám na mysli?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: no nějak mi není jasné, proč potřebuješ mít synchronizované opravy s ostatními členy :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    PRAASHEK: V pohodě. Proč si to myslíš?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: sorryjako ale fakt myslím, žes utrácel zbytečně :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    PRAASHEK: Já to zkusím popsat ještě jednou tedy :)

Před (příklad):
    Velitel
    1.perk BIA 100% / 2. perk ŽÁROVKA 100% / 3. perk OSTŘÍŽÍ ZRAK 100 % / 4. perk OPRAVY 85%
    Po
    Velitel s nultým perkem žárovka
    1.perk BIA 100% / 2. perk OSTŘÍŽÍ ZRAK 100% / 3 perk OPRAVY 100% / 4. perk VOLNÝ PRO NOVÝ VÝBĚR 85%

Jde mi o to, že se mi totálně rozházeli některé perky na posádkách, když sem si je od začátku piplal, aby to měli všichni stejně (jedná se mi hlavně o opravy / maskování / hašení). Proč to neudělali takhle:??

Po
    Velitel s nultým perkem žárovka
    1. perk BIA 100% / 2. perk VOLNÝ PRO NOVÝ VÝBĚR 100% / 3. perk OSTŘÍŽÍ ZRAK 100 % / 4. perk OPRAVY 85%

Já vím že jde o nic a na funkčnost schopností posádky to asi nemá extra vliv, ale prostě to provedení mě trošku naštvalo.
    A goldy sem utratil u u obnovy schopností u velitele, tak abych si to poskládal znovu a nepřišel o zkušenosti.
    Protože za kredity to něco strhne. Asi 5 nebo 10 procent teď si to nepamatuju.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: a co konkrétně jsi u těch velitelů musel dělat za goldy? stačí jeden příklad, zajímá mě to :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    To jo. Co to je? :)
    Jinak ještě k free sixth sens..Tak to udělali přesně tak na hovno jak sem si myslel, že to na hovno bude. Ale co. Už sem utratil asi 2k goldů za obnovu schopností u velitelů. Well played WG..well played.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ten fajn pocit když nevíš, co je to železný gryf
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    ten pocit kdyz neustale ztracis a ziskavas toho zelezneho gryfa a nemuzes se pohnout nebot v kazde bitve se najde troll co ti to posere...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam