• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    REPA
    REPA --- ---
    ALESH: v rukou zkuseneho hrace je to smrtici. pokud s tim hraje lopata, tak neprostreli ani prd a HE pak daji tak za 100max. je to pomale, nabiji to 45s, domeruje asi 3s. Sem tam to neco odrazi, ale je s tim docela prdel:)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    ALESH: Příští rok si jí vyjedu :) Prasárna no.
    ALESH
    ALESH --- ---
    00KUBAT: jo jasny, ja ho videl az kdyz vystrelil, cekal ve krovi :)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    ALESH: :-D musíš sledovat mapu (nebo se modlit ať ho nepotkáš)
    ALESH
    ALESH --- ---
    wtf co Cobra? Jedu si s prosutem s full hP (1400) a vypne me to behem 3s na 3 rany HE. Jeste mu jedna zbyde. Co je to za picovinu a proc je to legalni?
    Ja mu stihl jednu vratit, ale neprobil jsem samozrejme :D
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Já jsem hrozná pepega, hraju jen Leopard 1. Mam na nem vyjezdeny vsechny field mody, dva sety fialovýho gearu (spot/dps), posadce veli Schwarznegger, který vtipně komentuje celou hru a sedi na tusim 9 skillech a zbytek posádky expí 7 skill. Jezdím jen s jídlem, střílím jen zlatý nebo HE. Prostě ho mám co nejvíc to jde vymazlenej a mám s ním krásných lifetime 49,5% na 1377 hrách s avg dmg 1800 :)

Pomalu se to zlepšuje, ale bohužel je to moje první X na který jsem se tu hru učil a nemyslím si, že bych byl dobrý hráč. Můj průměrný výkon je 3k (dmg+spot). Pěkný hry mívám kolem 6k. A někdy neudělám nic (:
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIRROS: rozjel jsem si polsky medka od T6, takze vcera jsem si grindil s B.U.G.I a je to desna hlina, sice jedu na prasaka derp s full goldem, ale ten stroj je uzasnej... ikdyz teda tymy taky dost divoky. Co jsou ty lidi schopny obcas delat ve hre je mi zahadou. Nechapu, jak muze nekoho bavit prijit do hry, zmacknout R a jet a strilet random kolem sebe... pokud je to bot, chapu, ale ty lidi se s tebou bavi a reaguji...
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BARTUC: A včera asi další erupce na slunci. Nebo jen neděle? Z 13 her 3 výhry :D
    FRK_R23: Učí se dobře, to nemohu říct :D :) taky pěkný noo :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak jsem si říkal, že si po delší době dám hru nebo dvě. Zatím to jde dobře, to nemohu říci.

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    už to mám kdovíjakdlouho a teprv teď emko
    ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WAR_TIN: btw ultimátní je dát si na lightko "Enchanted Armor", ramování heavyků za 400HP aniž byste utrpěli vy poškození je super.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    kdo vali helovin event prvni mise se asi nejlip dela lightem - naject do prvni linie schytat ranu - healovat a pak se nachat zabit - respawn a takhle dokola...
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    ja to ted nezapinam a citim se lepe :-)
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Já mám zkušenost že to pustím a prvních hoďku dvě vše vyhraju a když pak hraju dýl tak mě winrate spadne na nebo pod 50%. Myslím si že hraju stejně ale proste tu pozornost neudrzim na takový úrovni celej den jako tu první hodinu :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIRROS: kdyz jsou normlalni bitvy, tak je to hned, ale pokud by to bylo jak vcera, tak je to tak na tyden :-D
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    WAR_TIN: To sem ani nezkoušel..neláká.
    BARTUC: Přesně :D Bude to lepší..musíš být optimista. 30K expů s boostama a vším jde ne.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIRROS: ahaaa tak ty si byl ta kurva :-D Vcera to bylo fakt sileny, sotva jsem dojel daily questy a sel radsi spat... cekal jsem to, ptotoze poslednich par dni se hralo fajn... tak doufam, ze to dneska bude lepsi a tech 30k expu na prosuto dojedu :-)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    ja uz se vcera nastval dost spis na ten NAPOR takze dneska budu ten mod hrat tak ze to budu ostatnim kazit - brat arty,papirove stroje apod. hrat budu dal aby to nebylo na jasnej report ale rozhodl jsem se tam poslat nejakou toxicitu - tak moc me to nasralo _:D
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BARTUC: Já sem jezdil včera s kolegou z klanu X a z šesti her sme vyhráli pět :) Tak promiň. To co píšeš ale taky moc dobře znám.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Twe vcera musely bejt nejaky erupce na slunci, nebo nevim, protoze takhle picou ke zdi to hooodne dlouho nebylo.. 10 her 2 vyhry a vetsina proher byla tak rychla, ze jsem nestihl nastrilet ani hp tanku... naprosto sileny taktiky a rushe... meli jste stejnej den, nebo jste mi jen kradli ty dobry hry? :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam