• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SHARINGAN: naprosto presne si popsal to, jak jsem tu medaili ziskal :-D
    SITH
    SITH --- ---
    Když udělám 4k dmg, tak prohrajeme. Když dám jen 480 dmg a víc nestihnu dát, tak vyhrajeme. Well ok
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    BARTUC: jo, ono se to zdá jako challenge mířená pro nějakej neviditelnej light tank, ale paradoxně to nejčastějc uděláš omylem s nějakou pomalou hajtrou, jen protože tvuj tým steamrollne enemy a ty se zvládneš akorát dobelhat do jejich báze, kde následně rezignuješ a zůstaneš s tou těžkou popelnicí v capu, zatimco zbytek týmu nahání právě nějakýho neviditelnýho scouta :)
    REPA
    REPA --- ---
    TIGERLOVER: raider. obsad bazi aniz by jsi byl spotnuty behem hry
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    REPA: Co je to za medaili?
    REPA
    REPA --- ---
    BARTUC: vsak jo. pomaly srac. ja mam raidera na 110E4 myslim. taky nez jsem nekam dojel a vystrelil, tak byli skoro vsichni mrtvi nebo na druhe strane mapy, tak jsem capl a voila? :D raider na svete
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    REPA: ale hlavne na jakym tanku jsem tu medaili udelal :-D
    REPA
    REPA --- ---
    BARTUC: jo to je kruta medaile:) ja mel dnes peknou
    shot-009
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    celou bitvu jsem jel a snazil se nekoho uhuntit a nikoho jsem nepotkal
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Tak tohle je moc i name :-D

WILL
    WILL --- ---
    Tak konečně nějaká dobrá bitva.

MIRROS
    MIRROS --- ---
    ShPTK-TVP 100 je teď v nabídce za 9,5k goldů.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    00KUBAT: V pořádku :) každý máme jiný herní styl. Mě to s ním nešlo a měl sem silné nutkání s ním skočit ze skály, nebo ho utopit :D
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    MIRROS: mně se to líbí :-) Právě tím, že to má takový uniqe play.
    RALI
    RALI --- ---
    on i ten arni cosi je dost neprijemne neprostrelitelnej. Bz je dalsi z tanku, ktery na me pusobi jak cervenej hadr na bejka, jak ho vidim, neni nic jinyho, do ceho bych strilel, teda pokud tam nekde neni cesky premiovy td. nebo nejaka kolozrudnost :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    SITH: - ja se vetsinou klidim nekam pryc., kdyz to vidim. Je to neprijemny, kdyz ma sklopeno, zkus to sem

BZ-176 Armor Review - HUGE WEAKSPOT on Turret!
    https://www.youtube.com/watch?v=CPXL1aDZ5rg&ab_channel=CWolfPete
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Ten Char. Mle. je dobrá blbost. Jak se to má hrát? Přepnout do cestovního režimu, přepnout do palebného režimu. Ovládá se to snad ještě hůř než EBRy. A to dělo na tři rány..to je tak nepříjemné a frustrující. Jedna třeba zasáhne, ale zbylé dvě letí někam pryč. FUJ, HNUS. Tři bitvy a přemýšlím že ho prodám. Jednoznačně nejvíc nepříjemný tank na hraní, který sem měl možnost zkusit.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    PALLANDO: MEOOW
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    WAR_TIN: jj, ja posila SHADOW__: prispevek QB, aspon neco, ikdyz nesbiram tanky a ten, ktery snad v 1% muze vypadnout, uz vubec ne. Moc dobre se mi s nim tech par bitev nehralo.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    SICKBOY4000: jdou menit za coiny do toho automatu....takze aspon to..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam