• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Neni to buhvico, mam tu devitkovou BZ-68 a to delo je typicka cinska mrdka a armor taky nicmoc, me kdekdo prostreli.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Zas taková střela to nebude.

New Chinese Tier X Heavy: BZ-75 — First Impressions! | World of Tanks
    https://youtu.be/ueroCRi1lxA
    SITH
    SITH --- ---
    Prostě místa, kam jsi jako medko zvyklý dojet jako první, tak jsou pryč, protože tam jsi stejně jako těmhle heavy co dává strašný rány a má armor
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    kdyby měly jen raketové trysky, ale do heavy to perou za 800 navíc k tomu
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    ELDOUGO: Už neví, jakou ptákovinu do hry zavést.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    :)
    tak jsem si myslel že si zase zahraju ale titulek : " těžké tanky s raketovými tryskami přijíždějí!!" mě od toho odradil víc než dost. kam to proboha směřuje ?
    :)
    REPA
    REPA --- ---
    DOGTORRR: Vanilla;)
    DOGTORRR
    DOGTORRR --- ---
    Poslední dobou si zajezdim pouze rekreačně. Máte nějaký tip na kvalitní modpack a nastavení?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LOL

NEW Marathon Tank Out of Reach for F2P Players: Pay to Play! | World of Tanks
    https://youtu.be/SDCHMug00eA
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    mKo-T57
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    nazval bych to svoji nejlepsi hrou letosniho roku (coz neni zas tak tezke, kdyz zatim byly 4..., ale asi by takova byla i mezi vice - aneb kdyz mas kamarada a on te nepodrazi (teda ten kamarad byl nahodnej spoluhrac))

WoTReplays — Main
    http://wotreplays.eu/site/6448523#berlin-fontanm-amx_13_57_gf

SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    kdyz jsem se kryl za barakem, ktery nepritel ostreloval, v prvnim patre visi na zdi zajimava fotografie
    shot-016
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    A já mám doma kočku.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    00KUBAT: a já jsem ti vysvětlil, proč jsem jen tak nehodil kódy do placu, tak nevim co dál řešíš...
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SHARINGAN: mne nejde o nic. Precti si znovu posledni vetu z 00KUBAT: a dal to nemusime resit.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    00KUBAT: nechápu o co ti jde :)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SHARINGAN: jaky problem? Ja akorat vidim, ze ti propadaj kody, sam je nevyberes a nechces je nechat propadnout. Delat z toho kovbojku mi prijde zbytecne :-)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    00KUBAT: tyvole ne? :) jednak mám obecnou zkušenost, že když to hodím do placu, tak si to všechno vezme nějakej lurker a ostatní pak akorát zkouší zadávat vyčerpané kódy, druhak tohle neni jediný místo kde jsem je nabídl... nenapadlo mě, že to bude problém, sorry jako :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Konecne M s prosutem :-)

00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SHARINGAN: ty vole tak to sem nahoď, ne :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam