• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SHARINGAN: ty vole tak to sem nahoď, ne :-)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    čau, dostali se mi do ruky nějaký kódy na tejden premka, bohužel ale prochází už zejtra... rád bych je rozdal než projdou, pište mi do pošty kdo máte možnost dneska nebo zítra redeemnout :)
    ZILWAR
    ZILWAR --- ---
    tak jsem si zapnul misi na 5 killu a hned bum :D...dobrá nakládačka na kopci, všechno hezky 1 na 1, bohužel mě sežral batak na konci, ale jinak super bitva.

ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    ok,tohle nebylo špatný. začalo to tím že jsem potřeboval být mezi 5 co nejvíc nadingaj .

REPA
    REPA --- ---
    POIROT: stoji ti to za dalsiho pul roku utrpeni? :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    POIROT: tak cau
    POIROT
    POIROT --- ---
    Šestej den po sobě jedna usmolená výhra na 9 až 11 proher 3:15 a hůř, kdy 1/3 spoluhráčů má nulu. Dneska jsem jednou vystřelil z art., než jsem nabil podruhý, byl konec a skončil jsem druhej na TOPu. Smutnej konec výborný hry. Z WoT se stala ubohá béčková střílečka, která se akorát snaží tahat z hráčů peníze. Když EBR řízne zatáčku, posádka by neomdlela z přetížení jen v tlakových oděvech stíhacích pilotů. Je to směšný. Zbejvá mi ještě cca 150 dnů prémiáku. Odehraju je a balím to. :-(
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    SHARINGAN: Většina z toho vypadá imho dost dobře. Ale trochu se bojím tý nový posádky. WG evidentně není ochotný ustoupit z myšlenky crew 2.0, tak rovnou implementuje crew 3.0? No nevím.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    někdy mám čest hrát s nyxákama :D

ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    hrozně bych chtěl potkat toho pána co vymyslel ten vánoční automat. hrála by u toho nějaká veselá vánoční tralalanda ,voněl svařák , všichni by měli hovádkovsky vánoční náladu , srdce na měkko a já bych měl v ruce dlouhou hůl .
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SHARINGAN: naprosto presne si popsal to, jak jsem tu medaili ziskal :-D
    SITH
    SITH --- ---
    Když udělám 4k dmg, tak prohrajeme. Když dám jen 480 dmg a víc nestihnu dát, tak vyhrajeme. Well ok
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    BARTUC: jo, ono se to zdá jako challenge mířená pro nějakej neviditelnej light tank, ale paradoxně to nejčastějc uděláš omylem s nějakou pomalou hajtrou, jen protože tvuj tým steamrollne enemy a ty se zvládneš akorát dobelhat do jejich báze, kde následně rezignuješ a zůstaneš s tou těžkou popelnicí v capu, zatimco zbytek týmu nahání právě nějakýho neviditelnýho scouta :)
    REPA
    REPA --- ---
    TIGERLOVER: raider. obsad bazi aniz by jsi byl spotnuty behem hry
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    REPA: Co je to za medaili?
    REPA
    REPA --- ---
    BARTUC: vsak jo. pomaly srac. ja mam raidera na 110E4 myslim. taky nez jsem nekam dojel a vystrelil, tak byli skoro vsichni mrtvi nebo na druhe strane mapy, tak jsem capl a voila? :D raider na svete
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    REPA: ale hlavne na jakym tanku jsem tu medaili udelal :-D
    REPA
    REPA --- ---
    BARTUC: jo to je kruta medaile:) ja mel dnes peknou
    shot-009
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    celou bitvu jsem jel a snazil se nekoho uhuntit a nikoho jsem nepotkal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam