• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    AAZAZEL: hele, tam fakt neni, co resit. Ten prijem expu i oenez je u PU vyznamne vyssi. Tedy expis rychleji, vice te hra bavi. Muzes expit vice linii. K tomu navazuje skoleni posadky na premiovem tanku, to je taky rychlejsi, takze po navratu posadky zpet do obycejneho nepremiaku je posadka rychleji lepsi. Tim se ti hraje lepe, nastrilis vic, vydelas vic, atd.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    BRUKEV: no asi budu muset, takhle abych nezbankrotoval si musim obcas dat bitvu s T25
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Kup si premium ucet, hra je pak mnohem, mnohem zabavnejsi.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    ted si na nejakou dobu od mych screenshotu odpocinete. VZ44 je tezka bida
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    ty vole skoda jak cyp. uz jsem zbyl sam na pet, tri jsem vypnul, dva zustali jeden byl na ranu a druhy na dve. chtel jsem je objet a napalit zezadu, ale nepovedlo se

VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    BIO23: si rikam co to je za stranky nez mi to doslo :D
    BIO23
    BIO23 --- ---
    jojo cz
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    BIO23: vzhledem k postu na ktery reagujes tak myslis asi tu ceskoslovenskou linii a ne britske heavyny
    BIO23
    BIO23 --- ---
    myslím tu heavy lajnu
    BIO23
    BIO23 --- ---
    AAZAZEL: tu VII jsem ted přeexpil. strašnej pain. strašnej. je to strašně pomalý, probije tě každá V... ta VIII je už v holoverzi asi 100x lepší a ted už to snad bude jenom lepší :D
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    AAZAZEL: Stojí no :D Ale dostaneš odměnu až se u obou lajn dohrabeš na IX a X.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    AAZAZEL: U heavy nevim, ale medka tier VII a VIII jsou tragický :) Ta osmička ještě jde, ale tier VII je peklo a zlo :)
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    MIRROS: no jo ale nez se dostanu na desitkovy tank...nekde jsem cetl, ze ty predchozi stoji za hovno. ted uz nevim jestli tier7 a 9 nebo i osmicka....vyzkousime uvidime
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    AAZAZEL: Tak to je na tobě :) Jen říkám, že obě lajny ČS tanků mám rád a podle mě je Vz. 55 jeden z nej HT.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    MIRROS: no premyslel jsem jeste jestli nekoupit za 900 000 sestkovy churchilVII, vyzkoumany uz je
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    AAZAZEL: Oba Čechoslováci jsou super. Každý jinak. Ale je to je rozumné..X Vzto je bestie :)
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    MIRROS: stribrnaky nemam na zadny, ale vyzkoumal jsem nejprve VZ...obcas kdyz me rychle vypnou ve skodovce, tak si zajedu par bitev s churchilem, tak jdu nejprve do tezkeho tanku
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    AAZAZEL: Na co pojedeš dál? TVP nebo Vz? Jeď na oboje :)
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    jezdili tam jak na porazku :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam