• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    DOOMGUY: jen UI
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    oni zas menili nejak ty posadky? :O

SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    Wargaming United to Support Ukraine
    https://www.youtube.com/watch?v=nXF43c5rpCE
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    teď jsem je zkoušel, všechny ještě fungují, ale je možný, že budou limited by use, takže aktivujte radši co nejdřív

RM2023C1 — 3 Decals
    RM2023J1B2 — Rewards: access to a mission
    RM2023C1 — Rewards: 3 Decals
    RM2023F1A1 — Rewards: 3x Decals “It’s Karl, Karl!” and 5x Large Repair Kit
    OMENLOOTMER2023 - Gives: 300,000 Credits 2x Blue Lagoon Camos 2x Summer Camos
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SHARINGAN: Ok to sem nevěděl.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    MIRROS: not really... Skill a Daki dostali zaplaceno od Gaijinu za jeden stream WT, hráli to cca 2,5h a pak hned zapnuli zase WoTko
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Skill začal hrát Warthunder :D to už je co říct.
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    ABSURD:
    PRAASHEK: Díky :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SKLIVEC: jo fungovalo to tak, že založíš vycvikovou bitvu a musíte být aspoň dva. Dalo se to řešit tak, že sis stáhl mod abys mohl mít spuštěné dva accounty zároveň na jednom pc a měl jsi spuštěné dvě hry. V jedné jsi založil výcvikovku a pozval toho druhého, ten druhý přijal pozvání. A pak sis mohl v klidu hrát. Nevím ale, jestli to ještě jde. Druhá možnost je si jeden account spustit třeba na druhém pc/noťasu, to funguje bez nutnosti modovat :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    SKLIVEC: Výcvik, ale myslim že tam musí být alespoň jeden naproti.
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    Ahoj, je možnost si zapnout některou mapu a být na ní s jakýmkoli svým tankem sám? Jinak než v mapování, kde ti běží čas a máš předem určený tank. Viděl jsem video, kde takhle někdo ukazoval místa na spotting atd.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA:

Celebrate the Independence of Mexico in Style | Specials | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/en/news/specials/independence-of-mexico-september-2023/
    REPA
    REPA --- ---
    MEXICOIND2023 neco to dava, ale nezkoumal jsem
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    aj výhry občas dobré sou //comet byl patrně bot a cs-69 jsem dvakrát zapálil, podruhé už neměl čím hasit

---
    btw tohle byla vtipná hra a to xp číslo je krása. Hned nazačátku jsem to schytal a zbylo mi asi 300 HPs, takže jsem se držel zpátky, pak nepřítel vedl asi 7:3 nebo tak a po chvíli bylo krásné ostřelování. Jednu chvilku jsme byli tři proti šesti, nakonec jsme zbyli dva proti nule :)

SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: no s expirujícíma rekrutama se to má tak, že expirujou :) takže teď už je nenajdeš :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: jasně, proto se ptám kdy hrál naposledy... pokud to vypnul vprostřed nějakýho eventu, tak to bude pravděpodobně nějaká související vyfikundace co už není v kódu a má generickou noticku a nebo by to mohli být klidně rekruti, pokud nehrál dýl jak rok, před rokem expiraci ještě pořád měli
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    // teď vidím, že krom gagarina (do 01. 01 2100) v barracks nikdo z rekrutů časové omezení nemá
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    To budou spíš nějaké pičoviny související s nějakými cirkusovými mody co tak různě průběžně probíhají.
    SHARINGAN: myslím, že všichni rekruti v záloze mají teď životnost do roku 2100 :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ELDOUGO: kdy jsi hrál naposledy? nemůžou to být propadnutí rekruti?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam