• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SICKBOY4000: je to vždycky gambling... to je důvod, proč jsou všude na západě ve hrách lootboxy tvrdě odsuzovány a v některých zemích už i zakázány... co se týká tanků z beden co dostávají hráči zadarmo, tak to tu bylo už na jaře, kdy se dostávali dvě free bedny z Mars eventu a lidi pak sdíleli, jak z toho vytáhnuli tank (kdybych vytáhnul prémiák z jedný posraný bedny, tak sem s tim hned taky běžim :D)... což je přesně ten důvod, proč to WG dělá... při těhle momentech jsou sociální sítě plný lidí, který sdílej jakou měli kliku a vytáhnuli z beden skvělý věci, protože ti magoři co si koupili 80 beden a vytáhnuli jeden garantovanej tank, se s tím málokdy chtějí chlubit... je to klasickej tlak na FOMO, kdy všudem kole sebe vidíš lidi jak tahaj z beden super věci a v tobě to vyvolává iracionální strach, že promarníš příležitost bejt stejně lucky jako oni

a streameři nepotřebujou dostávat lepší bedny, aby něco vytáhli... WG jim schválně dává beden kotel, protože z tolika beden vypadá výsledek vždycky dobře (myslim, že dostávaj 200 beden? čili i kdyby byli super unlucky, tak 4 prémiáky ukážou), hlavně když vedle toho nemáš napsáno, kolik tě to bude normálně stát...

a jak psal RALI, 1x free bednu dávali akorát v 2019, pak tři roky nedali nikdy nic, teď dávaj 5x bednu, ve který, pokud budeš mít největší smůlu (default), budeš mít dohromady jen 1250goldů a k tomu nějaký kredity a dny premka... ale, kdy naposledy WG rozdávalo goldy? takže bych doporučil dívat se na to jako "hej, když se budu denně logovat tak dostanu free shit a gold" než "jaktože mi nedali tank, hajzlové!"... ale samozřejmě bych ti ten tank přál, abys nemohl nadávat :D
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SICKBOY4000: :-D jasně že je to gambling... Můžeš si koupit i 200 beden a může se stát, že nedostaneš ani tank... Chápeš jak funguje pravděpodobnost, že? Pokud čekáš, že ti to padne z 5-ti beden a jsi pak zklamaný, že to nevyšlo, tak si je asi ani nekupuj...
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    SHARINGAN: Te jejich pravdepodobnosti uverim, az ho ja nebo ty z bedny dostanu :-) ale oba dostaneme kocku...OK, tvuj argument je validni, svedeme to na 2,4% sance.
    Asi si nesu to spatnou zkusenost z drivejsich vanocnich beden, kdy to byl vylozene gambling (Type 59 a pak IS3A).
    Nevermind, kasli na to, je to jen muj pocit z WG.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SICKBOY4000: dobře, ale pořád jsi mi nevysvětlil proč by běžnej hráč nemohl z bedny dostat tank, nebo jak jsi k tomu došel... kdyby WG chtělo aby každej dostal tank, tak by tam byl tank? takhle je tam jen 2.4% šance na tank a to je špatně protože... ?
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    RALI: OK, asi mas pravdu. Ale rad bych uvital, kdyby se tady sharovalo, co z tech 5ti boxu vypadlo.
    SHARINGAN: nebezny hrac = streameri, co dostavaji boxy zadarmo
    RALI
    RALI --- ---
    SICKBOY4000: letos mi prijdou celkem stedry, vloni se krabice vubec bez penez nedali ziskat (v bezne kupovanejch jsou ty procenta lepsi?) a adventni kalendar je konecne s darkama ne se slevama :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SICKBOY4000: a proč by z toho nikdo z běžných hráčů nemohl tak dostat? a kdo je neběžnej hráč? :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Já letos klasika 75 beden.
    - GSOR 1010
    - Objekt 752
    - XM66F
    - asi 3x ty low tiery (letěly z garáže všechny)
    - 4x 3D styl
    - Siegfriedova kočka
    - 54 dní prémka
    - 25.000 goldů
    - 4.200.000 stříbra
    Sem spokojenej :)
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    SHARINGAN: Pointa je, ze v tech 5 krabickach nikdo z beznych hracu tank nedostane. Ale je zde 2,4% sance, ze se pletu :-) proste wargaming…
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SICKBOY4000: ? vidim 2.4% na tank a 20% na kočku... asi nechápu tvojí pointu
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    100% sance dostat tu homeless kocku a 0% sance dostat premiovy tank VIII. nebo IX. z tech 5 krabic v kalendari.
    shot-025
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Takže: Japonec, GSOR, 22 dní premka, 2 mio stříbra. 9k goldu
    Not even mad, ale ani jeden z těch tanků hrát nebudu.

Za litr.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    REPA: jinak samozřejmě o vánocích čekám retardy úplně všude, ale proč jsou vždycky jen na mojí straně nevim :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    REPA: well já hrál tenhle rok spíš jen eventy a vždycky když event skončil tak jsem si řel "zkusim random" a probíhalo to úplně stejně jako teď, ale tak asi teda patřim do tý demošky co se vrací svátečně jen na tyhle eventy a utrpení... jo, to mi dává smysl, namelu si z toho copium
    REPA
    REPA --- ---
    SHARINGAN: a cos cekal, kdyz jsou vanoce a vrati se spousta lidi, co to hraje jen o vanocich :D
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Taky jsem to po dlouhé době zapnul

SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    tak jsem si řekl, že když jsou ty vánoce, tak si to po 3/4roce zahraju a nevim jestli se něco stalo se mnou, nebo tou hrou, ale takhle nehratelný si to fakt nepamatuju... dal jsem tenhle tejden něco přes 40 bitev a ještě jsem neviděl hru, která by neskončila totálním přejezdem jedný strany, s výjimkou plichty na Prokho, kterou jsem měl tam měl třikrát ze čtyř her... ta hra byla vždycky peklo, ale takový utrpení jako zažívám tenhle rok jsem fakt nezažil...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam