• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    LIQUIDFREAK: seš si jistej, že píšou z WG? tohle zní jako standartní scam...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    LIQUIDFREAK: *hint* nehral jsem roky a ucet porad funguje
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Pisou mi z wg, ze po pul roce neaktivity mne jdou smazat ucet. Jim mrda nebo co, tuna prem. tanku a lodi a jdou mazat pro neaktivitu? Setkal se a tim nekdo?
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    FRK_R23: podle našeho týmu nejspíš uga buga anebo blah bblah ....podle mě perlová řeka (a je zkurvená)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ELDOUGO: Delší dobu jsem to nehrál, co je to za mapu?
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    ok a další. jak asi může dopadnout hra kde hned první plán jak porazit nepřítele zní :

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ELDOUGO: a vyhráli jste?
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    3,5 minuty ...zábavná to hra :)

SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    SKLIVEC: mám to taky víceméně z twitche. něco jsem odklikl na tý mapě (to mi jich pár dalo) a myslím že odjet tři bitvy ve frontovce a je to
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    SKLIVEC: Kombinace twitch + mapa a vyzvy, ale aspon vim, ze kdyz mam ostatni VI, nemuzu si uz dalsi vyzvednou v ramci teto kampane a tudiz nemuzu dostat kompenzaci v goldech, jako napriklad pri krabickach o Vanocich.
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    SICKBOY4000:
    ELDOUGO: Jak jste to tak rychle stihli? Jsem trochu zmatenej v tom, za co všechno je dostáváš. Mám pár z Twitche a to je všechno :(
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    hosi tak uz jsem legenda

nebudem si kazit radost tim, ze slo o bug po spadnutem spojeni v bitve (+5777 za 5 bitev :D)

ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    :)
    Blahopřejeme!

Vozidla přidána: TOG II*
    Stání přidána: 1
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Blahopřejeme!
    Vozidla přidána: Cromwell B
    Stání přidána: 1
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    To jo, ty tokeny se nesbiraji tak rychle, jak jsem si puvodne myslel. Hlavne dropy pres Twitch jsou roztahle na 3 tydny. WoT informace o akci je jako obvykle strucna a da se chapat ruzne...
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    SICKBOY4000: rozhodně jestli nasbírám dost tak TOG je jasná volba
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //míněno že i se brutálním pingem, kdy se mi začalo něco tahat nebo vyloženě blbly servery, tak se to chovalo jinak
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: btw to s tou střelbou se mi takovýmto stylem snad dřív nikdy nestalo
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    PRAASHEK: Asi problém na serveru teda jak píšeš. Ale že by mi tank zůstal vyset v bitvě a bitva se ani nezapočítala to se mi ještě nestalo. Když to trvalo už tu půl hodinu a tank pořád nikde, tak sem zkusil vymazat mezi paměť. Nic. Přepnout na EU2. Nic. Přepnout zpět na EU1 a najednou se tank objevil zpět.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam