• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: Jo,wargaming oficial a tak dale. Jdu to resit
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Mrknu na to vecir bypada to legit
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    dle tohoto WG maže jen 10+ let nehraný účty kvůli GDPR: https://legal.eu.wargaming.net/en/eula

4.10. We may delete your Account if your Account is inactive. Your Account is inactive if you have not logged in your Account for a consecutive period of ten (10) years. We will inform you at least forty-five (45) days before we delete your Account and you will have the possibility to prevent your Account from being deleted by logging into your Account and restoring your Account until the date set out in the information about the planned deletion. When we delete your Account, your personal data will be deleted or anonymized.

takže je to buď scam a nebo WG něco posralo (ale sám mám přes rok nehranej alt a nic mi zatim nepřišlo)

LIQUIDFREAK: jestli to neni scam a opravdu to přišlo z adresy končící @wargaming.net tak se ještě ujisti, že je to tvůj main, jestli jsi třeba kdysi nezakládal nějakej alt, kterej nedávno oslavil 10. narozeniny :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    LIQUIDFREAK: Nesetkal. Kamarád přestal hrát cca. před rokem a nevím, že by mu WG mazalo účet.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    LIQUIDFREAK: seš si jistej, že píšou z WG? tohle zní jako standartní scam...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    LIQUIDFREAK: *hint* nehral jsem roky a ucet porad funguje
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Pisou mi z wg, ze po pul roce neaktivity mne jdou smazat ucet. Jim mrda nebo co, tuna prem. tanku a lodi a jdou mazat pro neaktivitu? Setkal se a tim nekdo?
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    FRK_R23: podle našeho týmu nejspíš uga buga anebo blah bblah ....podle mě perlová řeka (a je zkurvená)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ELDOUGO: Delší dobu jsem to nehrál, co je to za mapu?
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    ok a další. jak asi může dopadnout hra kde hned první plán jak porazit nepřítele zní :

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ELDOUGO: a vyhráli jste?
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    3,5 minuty ...zábavná to hra :)

SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    SKLIVEC: mám to taky víceméně z twitche. něco jsem odklikl na tý mapě (to mi jich pár dalo) a myslím že odjet tři bitvy ve frontovce a je to
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    SKLIVEC: Kombinace twitch + mapa a vyzvy, ale aspon vim, ze kdyz mam ostatni VI, nemuzu si uz dalsi vyzvednou v ramci teto kampane a tudiz nemuzu dostat kompenzaci v goldech, jako napriklad pri krabickach o Vanocich.
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    SICKBOY4000:
    ELDOUGO: Jak jste to tak rychle stihli? Jsem trochu zmatenej v tom, za co všechno je dostáváš. Mám pár z Twitche a to je všechno :(
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    hosi tak uz jsem legenda

nebudem si kazit radost tim, ze slo o bug po spadnutem spojeni v bitve (+5777 za 5 bitev :D)

ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    :)
    Blahopřejeme!

Vozidla přidána: TOG II*
    Stání přidána: 1
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Blahopřejeme!
    Vozidla přidána: Cromwell B
    Stání přidána: 1
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    To jo, ty tokeny se nesbiraji tak rychle, jak jsem si puvodne myslel. Hlavne dropy pres Twitch jsou roztahle na 3 tydny. WoT informace o akci je jako obvykle strucna a da se chapat ruzne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam