• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    REPA
    REPA --- ---
    hm tak se do hry normalne pripojim. mail z wargaymingu se zda byt legit
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tyvole já potřeboval místo na Call of Duty, tak jsem to dokonce odinstaloval :D
    REPA
    REPA --- ---
    maji ty buzny i nejakou tel linku pro zakaznicky servis?
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    REPA: tykraso... já se připojil asi po pěti letech a asi by mi jeblo
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    REPA: tvl to je huste...se taky radeji prihlasim a podivam se, co se to deje :-)
    REPA
    REPA --- ---
    lol vcera jsem byl ve hre. asi bude ve wargaymingu vitr pico
    Dear repaNYX
    Since you did not restore your user account within the provided time frame, we have deleted your user account due to inactivity.

You are welcome to create a new Wargaming account at any time.

If you have any questions regarding the deletion of inactive accounts, please contact Player Support.
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    Čau, kdyby někdo nevěděl, tak je právě sleva 50% na vybavení.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SHADOW__: ne :)
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    PRAASHEK: Není pak problém, že máš na vysokých tierech slabou posádku?
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    PRAASHEK: To by bylo blbý kdyby nebyl lepší :D Ještě sem si vzpomněl co mě baví na desítce. Motor. Jede to kopec nekopec :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SICKBOY4000: resetuju denní mise, když tam nemám jako odměnu blueprinty :) a mám takhle celé techtree sice "vynalezené", ale chybí tam ty "přechodové" moduly, takže to můžu buď skipnout přes freexp, nebo koupit a jezdit jenom pro odemčení. tím pádem jakmile je v topu, tak už ho nemá cenu hrát. Ta desítka Centurion je ve všem lepší, než 7/1, pokud se nepletu (možná jenom ty HESH na 7/1 jsou taková specialita, ale kvůli tomu to hrát nebudu) a navíc s desítkou jsi vždycky top tier! :)
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    No to je ten fast rack pres blueprinty :)
    Ja taky kdysi poctive vyjezdil Cent AX a ten IX. Cent byl skvely, pochopitelne v topu a ne ve stocku.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //ten top motor z Cent.7/1 má i Conway, tak ho případně vyjedu na něm, jestli do jeho vod někdy zavítám (předchozí Charioteer už mám vyježděný a asi i prodaný, Conway možno zakoupit)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: já zas nemíním skladovat posádky pro všechny tanky, takže 7/1 jde do prdele jakmile na ni přestane být sleva. A mě ta desítka nestojí samotná žádné ještě vyjíždění, neb už byla komplet vyzkoumaná blueprintama, jak jsem psal předtím, takže jsem jenom musel projet celou tu anabázi s 7/1 kanonem, aby se mi úplně odemkla.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Ale jo vyjezdit tu X dá zabrat. Ty kanóny ve stocku na nižších tierech jsou utrpení.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    PRAASHEK: Já ho občas provětrám i když mám X. Má zábavný HESHe na goldu.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA: no dyť jo, ale pak už pro mě nemá cenu s ním hrát, když můžu rovnou pořídit desitkový cenťák bez nutnosti vyjíždět jeho xp! :)
    REPA
    REPA --- ---
    PRAASHEK: nj musis tam narvat ten top kanon :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA: ale ne v současném stavu hry při použití kanonu s 230HP damage
    REPA
    REPA --- ---
    PRAASHEK: cent 7/1 je naprosto super tank.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam