• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    jednou netrefíš ani stodolu a podruhý to zas umí podržet,tak já nevim co si o tý is5 myslet

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA: a i když tušíš, že je v jednom, třeba, ze tří křovíček a vypálíš do každého deset blind-shotů, tak ho taky většinou netrefíš
    REPA
    REPA --- ---
    ELDOUGO: tak proti bleskovi je to OP jak hovado, kdyz se zamerim jen na camo:) countrovat elc je pekny ojeb. brutalni camo a kdyz uz ho spotnes, tak se do nej netrefis jak je to male :D
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    ELDOUGO: To jsi musel protivníka dobře srát, s tím elc se někdy zadaří, fakt je neviditelný..někdy stojím vedle projíždějících heavin a nevidí mě
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    jeden blbej light uprostřed louky .....

WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    dneska se dari 10-0 ....so far
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SICKBOY4000: Je to super stroj proti noobikum co nestrili goldy, jakmile mas proti sobe kohokoliv kdo strili goldy, ses druhej
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    BARTUC: Já vzal v akci teď horinu 3, pořád nevím co si o tom stroji myslet...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Prvni bitva s timhle strojem 60% posadka se dvema a pul perkama :-D Docela haluz :D

REPA
    REPA --- ---
    hra sice uplne na picu, ale stb je konecne vymarkovan

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    nechápu jak počítají xp, ale náš tým vyhrál a přesto máme stejný bonus k xp jako enemy :) žeby bug? byl to assault a nepřítel nestihl capnout v limitu

SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Marty volééééé commander
    Sn-mek-obrazovky-2024-09-13-210257
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    PRAASHEK: Kazdej budem mit mesic (myslim 30 dnu) nekonecne preskolovani posadky zdarma, pocita se to od prvniho prihlaseni do hry po vydani toho patche.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ELDOUGO: Prave jsem to resetoval :-D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Jo - do konce září je možnost zdarma resetovat skilly kolikrát chceš. Ten novej systém docela znevýhodňuje tanky, kde je míň lidí v posádce, než 5. Totiž pokud máš třeba commandera, co je zároveň spojař, tak k té secondary roli (spojař) můžeš mít maximálně 3 skilly. Navíc jestli to chápu správně, tak ten třetí skill bude na 100% až ve chvíli, když máš všech 6 skillů pro primární roli na 100%.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    REPA: Tak to udelam hned dneska vecer :-)
    REPA
    REPA --- ---
    BARTUC: ted to myslim jde cca mesic od toho noveho patche a zdarma
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ELDOUGO: Myslis na crew skilly? To jde? to chci :-D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Delší dobu jsem nehrál, ale tohle je maso. Jsem. Zvědavej co s tím WG udělá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam