• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    MIRROS: Nikdo nic jo? :o Tak já budu doufat, že se to nějak rozběhne, páč je to furt seklý a už nevím co zkusit.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ELDOUGO: Ja jsem na to asi levej. Cela ta ceska lajna lajtu me strasne srala. Nedokazal jsem z toho vytahnout nic slusnyho :-( Z lajtu me nejvic za posledni dobu bavila t49 a char mle.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    BARTUC: nejvíc !! stejně tak Tesák a podobný věci (wt )
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ELDOUGO: Tebe to bavi? Me na tom sere ta desna nekonzistence. Nekdy je to fakt hlina, ale je to strasne situacni a jsou mapy a situace, kdy proste neudelas nic :-(
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Nechápu ten hejt na Leoparda 120. Nemyslím tady, ale od streamerů. Asi je to o tom co komu sedne. Já s ním mám přes 300 bitev a bavím mě hodně.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ELDOUGO: amici v hledacku nebyli. Nemam posadky, jel jsem jen jednu americkou linii. A jak neni posadka alespon se trema boostama, tak me to nebavi.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    BRUKEV: ARES !!!!!
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak Borken v garazi. Zatim nahodil ventilaci, rychlejsi zamereni, optiku. Dam tomu par her a uvidime.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    BRUKEV: taky hladinu za lighta
    REPA
    REPA --- ---
    BRUKEV: 11 light je super. muzes spotit a jeste i nastrilet
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Panove, synator ma novy pc, takze opet hravam WoT pravidelneji.
    A pomrkavam po XI.
    Posadky mam solidni na Leoparda 120, nemecke TD a nemeckeho lighta.
    Co z toho zvolit? Na nemcich me bavi strelci z dalky, Indian na osmicce byl pro me zabava, E50M je fakn, desitkovy Leopard jedu jako oparneho cutace na stredni vzdalenost a pak vyjizdim dorazet.
    Nemecke lehke tanky me trochu trapi, radeji nekam prifrcim, zakempom, spotuju a to na vyssich tierech uplne, mi prijde, nefunguje jak treba u Luchse.
    TD bych si vzal, ale uz Gril byl papir.
    Leopard 120 nemel fajn hodnoceni, ale ory ma naky buff ted.
    ZAAPHOD
    ZAAPHOD --- ---
    MIRROS: To je znamenie od Boha, vyjeb sa na to a začni hrať niečo dobré.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Pánové měli jste někdy problém s Gamecentrem? Mám problém s posledníma dvěma aktualizacemi teď. Prostě se to začne aktualizovat, ale nic se neděje. Zkoušel sem přeinstalovat samotné tanky i Gamecentrum, ale teď se mi už ani ty tanky nechtějí nainstalovat. Začne instalace, 1%, chrupe to jako že se něco děje, ale neposune se to nikam. Měl ste někdy někdo podobnou zkušenost? Díky.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Hosi, netusite, jestli neco nedelali s vypoctem osobka? Mam ted osobko lehce pod 7000 a moje herni sesny vetsinou konci kolem 8 - 9 k, ale i treba za 50 her mi osobko stoupne o 1. Jeste pred treba mesicem pri obdobnych statech mi osobko lezlo treba o 5 -6?

Diky
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    neví se jak dlouho bude ta kampaň na toho Black Roka trvat ?
    Pokud jsem to dobře počítal tak pokud nesplním ani jednu misi ale každý týden udělám těch 240 bodů z těch vedlejších tak za necelý rok ho bude mít každej
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Dravecek je doma :-)

FONTAN
    FONTAN --- ---
    BARTUC: to bylo bohuzel, jak se rika, strileni kapru v sudu - ne moc zabavne. postavit se do standardniho krovi a stat abych nakonec na 3 minuty vyjel... (nikdo to tam necounteroval (coz uz se mi X krat stalo) a o lighta se pripravili strasne brzo)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FONTAN: 18 to je brutalita :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    poslední bitwig mám v červenci a teď si čtu, že je Mle 75 lightko za bonery, tak jsem to koupil. no a tak uvidíme se zas někdy, červenec utesán stále zůstává
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    BARTUC: s DMG dealerem souhlas, i když Mko jsem na něm zatím získal jen za 18k spot + 1k dmg na Malinovce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam