• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BRUKEV: spíš ho zkus nějak zlákat ať se na tu hru vysere
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Synuv kamarád začal hrát tanky. Když vidím to trápení na low tierech, není tam nějaká akce, nebo moznost nějakého přeposlání XP, atd.?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Prvni M na tXi :-)

MIRROS
    MIRROS --- ---
    SHARINGAN: Bylo to to co sem hledal. Sem slepej, nechápu :D Díky amigo..
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SHARINGAN: Mrknu díky
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    MIRROS: je to v General záložce v settings v sekci Battle Interface u konce jsou tři rolety na HP v team panelu, HP na minimapě a "expanded minimap features" - to je ono

ale jak je to v CZ lokalizaci netušim
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Pánové nevíte, kde v nastavení najdu to, aby se mi na minimapě zobrazovali poslední známé (nasvícené) pozice nepřátelských tanků. Sem asi blbej, ale nemůžu to nikde najít. Díky.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    dneska by to taky šlo :-)

VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    a je tam, stihl jsem to, než to bude tank k ničemu

ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    asi jedna z mých nejlepších her.

ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    jsem se zakecal v chatu ..jedu,jedu a najednou jsem zjistil že jsem někde kde být nechci. no tak co už..jeden ammorack, druhej ammorack a je to

BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    PAVEL1989: Borken je fajn, ale nesmí si tě vyhlédnout Ares.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    PAVEL1989: no to ti tak žeru vole
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    když se budeme bavit o tieru XI tak nejvíc op je ten německy light a Taschenratte to i dementi dokažou zahrat
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ELDOUGO: lol, video jsem nevidel a zrzavej taky nejsem, tak snad jsem neco takovy nechytil :-D

ELDOUGO: za me je to na stejny urovni, jako prave ebr, nebo cobra. Je to zabavny to hrat, ale proti tomu proste hrat nechces. Je to proste frustrujici. Je ale prava, ze takovejch veci je ve hre tuna. Napriklad oneshot od FV me vysira vic a pak je krasny to tomu FV vratit :-D

Ja jsem zatim na T10 a prijde mi to hodne silny, ale je pravda, ze je to situacni a rozhodne nejsem hrac takovy urovne, abych z toho mohl vytriskat maximum v kazdy bitve.

Treba v rukou Jirky by to bylo dost nechutny :-D
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    VOMETAK: to je aslan nebo jak se ta pičovina jmenuje
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    ELDOUGO: si s tím taky pořád hraješ, za mě je horší že dole má nějaké v pravo má symbol pro nějakého toho aimbota a nepodělí se kurva jedna polská
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    ELDOUGO: taky mě to sere že tak málo střibra mam :D
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    VOMETAK: ty si debil ty vemenu :-D
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    ok ,někomu se to může zdát "OP" ale nikdo si nevšiml tý největší prasárny na tom screenu :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam