• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    BARTUC: ten tank je zlo, já jsem kolikrát rád, že stíhám točit kolama a to mám ještě střílet.

Ví někdo,.k čemu je ten mod jen na přední a zadní nápravu? Pak to přece ztrácí tu mrštnost.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Mam ted misi na spotnuti 8 tanku a zustat nazivu. Rikam si, vezmu ebra a budu doufat. 20 her, ani jedna otevrena mapa, kde bych mel moznost udelat rychlej najezd a pak se nekam bezpecne zasit :-D nekolikrat jsem skoncil se 7, nebo 6 spotlyma tankama, ale 8 ne a ne padnout. Ale je to hlina, musim se s tim kolovym dablem naucit, protoze T9 me bavila mega a mam tam i dve marky, ale ten T10 ebrr se mi nedari uplne ovladnout. Neumim tak dobre krouzit a uhybat, jako vetsinou typci co hrajou proti me, me dycky trefi :-D
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    SKLIVEC: Dotyčný prostě škodil. Chtěl ho poškodit. Neni to poprvé, co se tohle stalo. Už jsem to v minulostli párkrát viděl u klanových hráčů. Dost se to dělalo, když se hráli klanovky.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BRUKEV: Diky, sice to asi nevyuziju, ale jak se rika: nikdy nerikej nikdy :-D
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    SKLIVEC: tak to se mi tam logla manžeka :D

BARTUC: lighty rád hrávám taky, baví mě, že jak tě někdo spotně, většinou nestihneš ani lusknout a jsi mrtvej. A proto si musíš dávat o to víc bacha, kam jedeš. I zda se vyplatí dorazit schovaný v křoví nepřítele, který je na jednu ránu, ale za cenu, že se asi odhalíš a propadne ti případný spot. No a hlavně pak ten průběžný hate v chatu, jak na houby spotuju, atd.
    Ta trasírka je jiná podle toho, který pohled máš zvolený. A samozřejmě není všespásná, spíš tě navede na lokalitu, kde nepřítel stojí. Pak už je to jen o praxi, že za tímto křovím se stává více vlevo, tam zas je kopeček a prohlubeň... Ono při delším hraní artyn už víš, kde a jak obvykle stojíš, takže odhadneš, jak tam stojí nepřítel. Býval hezký mod, který udělal tečku přímo na místě odpalu :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BRUKEV: Ja nejradsi hraju medka a lighty. Na Heaviny nemam skill, nedokazu se zaroven hybat, zaroven mirit a jeste si uhlovat weak spoty a strkat tam zbran, takze me kazdej jouda znici. Medka a lighti jsou vic o taktice a ocuravani soupere a to me bavi nejvic.

Ja jsem tezce prumernej hrac, ale staty me zajimaji, protoze jako v jakymkoliv aspektu myho zivota, kdyz neco delam, tak se v tom chci prirozene zlepsovat. Nehrotim to ale nejak a jen se snaziim poucit z vlastnich chyb a obcas zkouknout nejaky video, kde se muzu neco naucit.

U artyn musim rict, ze jsem nejvic nevyrovnanej a nejvic frustrovanej, protoze se snazim byt ta podpora tymu, ale prijde mi, ze kdyz budu hrat sam na sebe a snazit se uhnat co nejvetsi dmg a srat na to, co potrebuje muj tym, tak budu mit lepsi vysledky. Je to presne o tom, ze vidim situaci, kde se prestreluje jedna heavy a proti ni dva tri nase tanky. Tak mu tam placnu jeden dva stuny a oni proste nevyjedou. Stejne tak mi prijde, ze vetsina hracu cilene strili tanky, ktery nemaji stun a to jsem vypozoroval v x situacich, kdy mas jednodussi cil, mekci pancir, vic HP se stunem a oni se radsi snazi propalit nejakyho badgera v HD do predniho pancire...

Jako dal jsem tomu tenhle vikend, hral jsem s Americkou T9 artynou, ktera by mela byt jedna z top a teda fakt tragedie. Win rate hluboko pod tim co ted bezne mam, dmg/assist na pytel (ano, zacinam s tim, neznam pozice a ucim se, ale desne, jako fakt desne me to nebavilo). Takze na to asi pecu a budu radsi farmit free expy a postupne to prefarmim pres ne. V podstate jsem schopen se u vsech narodu dostat na T9 "jen" za cenu dela, krome snad frantiku, tam se dostanu zadarmo jen na t8.

Chtel bych se dostat do faze, kdy budu mit vsechny pokemony :-D

BTW kdyz counterujes artyny, kam presne miris podle trasirky? Jak to hraju malo, tak nemam vypozorovano, kde vlastne ta trasirka zacina vzhledem k pozici tanku.

Diky
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    BRUKEV: Napada me jedina vec, ze nakupoval tanky a pak je prodaval za pulku, porad dokola, aby ti promrdal kredity.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    SKLIVEC: jo sorry to jsem nejak prehlidnul, ze mu zmizely zdroje a tanky
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    BARTUC: SPG mě vždy bavilo, možnost střílet XY km daleko je pro mě zajímavé. Takže jsem linii artyn přirozeně rozjel.
    Nechytl jsem už legendární "šest artyn v jednom týmu" vlnu, ale pořád jsem měl možnost hrát za artyny, které dávaly solidní damage, solidní splash. Velmi zábavné bylo, když jsme si ve společném chatu s nepřítelem gratulovali k úspěšným zásahům.
    Bavilo mě podporovat tým, i když, jak sám uvádíš, ne vždy to k něčemu bylo. Ale nejsem profi skill hráč, takže co už.
    Nyní jsou artyny slabý odvar, takže ok, hraju je, baví mě, ale rád si třeba v bitvě pohrávám s hledáním protivníkových artyn a likvidováním. Přece jen, po těch letech už se dá očekávat, kde stávají.

Ještě mě napadá, proč mě taky baví. Jedu si v podstatě sám za sebe. Já WoT beru jen jako hru. Ne, jako reálný život. Umřu ve hře, no tak hraju dál v další bitvě. Staty? Možná dřív a ani tehdy jsem to nežral. Takže já zase třeba nechápu, jak může hráč hevíka bitvu co bitvu najet na mapě XY na provařené místo za druhým kamenem vpravo, naúhlovat a pět minut se přestřelovat.
    Úplně nejvíc mi vadí stav, když se hra sekne a jeden skoro full hp protivník drží pozici proti čtyřem half hp medkám. A tyhle medka mají strach vyjet, aby náhodou nebyly oni to medko, které koupí damage. Tak jim napíšu o pomoc s rushem, vyjedu, požeru ránu, klidně exnu a...oni kempí dál, nevyjedou, aby využili momentu, kdy nepřítel nabíjí.
    Takže asi tak.

SKLIVEC: já taky nevím, proč a hlavně jak to proběhlo. Nicmně stalo se to a není to příjemné. Tanky chyběly, peníze chyběly, nový tank jsem tam neobjevil, takže situace je záhadou. Ale nikomu nepřeju ten pocit, když se to stane.
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    AAZAZEL: To je mi jasny, ale pokod z BRUKEVova uctu zmizely tanky i kredity, tak mi neni jasny, co s nima ten loupeznik provedl a k cemu mu to vlastne bylo dobry.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    SKLIVEC: Existuji dokonce lidi co si zaplati, at jim nekdo jiny udela na jejich tanku marky - lidi jsou divni.

Co se tyce uctu, tak pokud nekdo ukradne ucet, kde mel dotycny nakoupeny treba premiove tanky ci vyjezdene nejake tanky z akci, ktere uz jinak nesezenes, tak si to kupce najde.

Zas na druhou stranu, pokud do toho nekdo dal nejake penize, tak by mel mit diky dokladu dukaz, ze ucet je jeho a WG mu bez problemu ucet obnovi (coz se asi i stalo BRUKEVovi). Takze se da ukrast asi jen neaktivni ucet, kde to puvodni majitel uz nehraje a ani nevi, ze byl hacknut
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    BRUKEV: Hele a co z takovy kradeze uctu nekdo ma? Vzdyt tanky, goldy, ani kredity nejdou presunout na jiny ucet, ne? Nebo se pletu?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Je tu nejakej arty enjoyer? Muzete mi prosim vysvetlit, co vas na tom bavi? Ja si rekl, ze si teda zkusim ty artyny, kdyz uz krome jedenactek nemam co expit a musim rict, ze vetsi sracku jsem asi nehral. Ta totalni bezmoc, kdyz clovek stunuje klicovy tanky a nikdo do nich nestrili, nemoznost se branit a tak, to je fakt desny... To radsi nafarmim free expy a prefarmim to pres to tyjo
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Problém vyřešen.
    Po komunikaci s WG následovala blokace účtu, změna hesla, přidání metody ověření. Účet následně obnoven k datu cca den před krádeží. Tanky i peníze v garáži dle původního stavu.
    Příjemné překvapení, jak hladce celý proces proběhl.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    SICKBOY4000: nemám dvoufázové.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    BRUKEV: Jak to je možné? Tedy chápu, že heslo může leaknout nebo ho hacker prolomí, ale máš zapnuté dvoufázové ověření třeba v mobilu?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Takže incident nahlášen, zjevně se mi někdo dostal do účtu.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Nějaky problém s tankama?
    Odpoledne hraju, plná garáž, 10 mega peněz, atd...
    Teď to zapnu, překopaná garáž, na účtu 153 peněz. Chyby mi tanky, chybí mi prachy... Nechápu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIRROS: jojo YOH tanky. Jako pawlack je fajn, sedma celkem taky, osma je super, devitka zatim totalni shit, asi jeden z nejhorsich tanku co jsem kdy hral.

Cestu na prase jedu k tomu a ferda je zatim fajn. Cesta na Grila mi vubec nesedla adost jsem toho poskipoval. Me ceka po YOHu a praseti uz jen rusky TD jedna lajna mno a pak artyny a T11, ale obavam se, ze na artyny asi nebudu mit nervy :-D
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BARTUC: Dildo tanky myslíš YOH? Tak ty sem zatím nezkoušel :D A jestli vůbec někdy budu. Stejně jako lajnu na Grilla, na Prase, na Ušáka, na Mause, na Bobjecta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam