• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMARYLLISCrossover - who wins?
    Tolik otázek a tak málo odpovědí... Porazil by Arnold Schwarzenegger, Sylvestera Stallone? Obstál by proti Brucovi W.? A co Batman vs. Spiderman? Lobo vs. Hellboy?Kralíček Duracell nebo Azurit? a spousta dalších... Pojdmě spolu najít odpovědi na tyto věčné a životně duležité otazky. (Zahlaví ve výstavbě)
    rozbalit záhlaví
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SVORO: Kde si prisel na to, ze v SW by byl hulk nositelem sily? Lol?! :D

    Ve vzduchu by ho drzel jen tak dlouho nez by z nej nadelal sekanou :o) Neverim, ze by hulk odolal svetelnymu meci :o)

    Co se tyce privlastku Hulka, to je jen kosmeticka zalezitost :) Narozdil od Hulka je Yodova existence mnohonasobne delsi, nez Hulkova, tudiz i zkusenosti s bojem a trenink. Hulk umi jen rvat a mlatit kolem sebe. Takovyhle se do top ligy nedostanou :o)
    SVORO
    SVORO --- ---
    LOBOTECH: říkám, že nevíš jestli je Hulk nositelem pro tebe THE FORCE ;) Pro upřesnění jsem pro jistotu koukal na to jak THE FORCE funguje :) a je dost jedinců, který nejsou bráni jako uživatelé síli v rámci Star Wars universa a přesto Sílu použivali :))

    BTW když jsme u toho, zaleží v kterém metavesmíru by jsem byli jestli SW nebo Marvelů ?

    Pokud by se souboj odehrával v SW vesmíru tak musíš připustit, že Hulky by byl nositelem a uživatelem the Force, pokud by se souboj odehrával v Marvel universu tak Yoda by nebyl uživatelm Force. Takže tady máš jasnej příklad, že Yoda prostě prohraje.

    Dál Yoda je smrtelný Hulk není, nebo zatím není znám případ kdyby byl byť jen na pokraji smrti.

    Další věc jak dlouho by Yoda držel Hulka ve vzduchu? měsíc? myslím, že tak pár hodin a tím by Yoda skončil a Hulky by z něj uděla pistácivou zmrzlinu.

    Podle mě Hulk prostě Yodu utahá, vem si souboj začne na delší vzdálenost v tu chvíli prostě z Hulkovy strany začnou lítata na Yodu skály a další věci. Yoda v defensivě, jediná možnost jak Hulka je vyzvednout ho do vzduchu, ale jak dlouho to Yoda vydrží? Potom co povolí tak ho Hulk prostě rozmázne Yoda nemá nezničitelné tělo a ani zázračné regenerační schopnosti. Navíc tohle je argument proti lightsaberům Hulk jaké koliv zranění prsotě zregeneruje.

    Navíc Hulk má přivlastek Neuvěřitelný nebo Nezastavitelný, co má mistr Yoda?

    Chtěl jsem použít: "Co se stane když nezastavitelná síla(Hulk) narazí na nehybatelný předmět (Yoda)?" jedinej problém je, že Yoda je pohyblivý.....
    QUED
    QUED --- ---
    LOBOTECH:

    O tom porcování stále nejsem přesvědčen a abych mohl být porcován, musí se ke mně joda přiblížit a pořád si myslím, že má Hulk delší pracky, než joda i s light saber :) Navíc co ty víš, třeba se při pokusu o zvednutí Hulk chytí samotné země. Vrazí pěst do země a to bych chtěl jodíka vidět, jak hýbe planetou.
    A když máš pod sebou plochu z balonků, které tě nadnáší, stačí se o ně opřít, nebo je rozehnat, prostě do nich fláknout a už letíš k zemi :)
    Jako fakk neznám charakter forsu, jímž vládnou džedájové, zatím mi to přijde jako magie, která zas tak moc pravidla nemá.
    Pořád to vidím, jako Hulk wins :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    QUED: Pokud te bude nadnaset houf balonku naplnenejch heliem, jak se o tu silu teda opres? :o) Pominu li to, ze zatim co resis tohle dilema, tak ses porcovan svetelnym mecem :P
    QUED
    QUED --- ---
    LOBOTECH:

    Proč by ses nemohl opírat o sílu, která tě drží ve vzduchu? Musíš definovat charakter té síly, kdyby to bylo magnetické pole, tak se o něj opřeš. :)
    QUED
    QUED --- ---
    LOBOTECH:
    To nemusíme pořád dokola omlívat. :) Atomovky jsou málo :p
    A co kdyby kolem hulka ve vzduchu letěl holub?
    Já třeba nevím jak funguje síla, ale když tě "něco zvedne" do vzduchu, tak většinou to něco vnímáš a cítíš a můžeš s tím pracovat. Nevím, jestli to jde nějak ovlivnit, nebo ne.
    To je jako bys řekl, že zeddicus zu'l zorander porazí Yodu. Teoreticky by měl, protože ovládá magii. Ale oba žijí v jiném vesmíru, kde platí jiná pravidla.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SVORO: Ehm.... to krapet motas jabka a hrusky dohromady ne? Sila Jedi, nebo Sithu je pomerne pruhledna vec. A hulk urcite nevadi vic jak vesmirna lod, to by do chodniku delal diry :o) A vesmirnou lod zvednul uz padawan, takze nekdo Jako Yoda tohle bude schopnej udelat jen tak mimochodem. A jak chces tuhle silu teda prekonat? Ac jsme o tom vubec nemluvili, tak doopravdy nevychazim z toho, ze by hulk byl nositelem nejaky jiny sily, nez ty hruby fyzicky. Maximalne tak dokaze mutovat svalstvo a tu hrubou silu zvedat, ale nevim k cemu ti je sila ve chvili, kdy ji nemas o co oprit. A opirat se o tu silu ktera te udrzuje ve vzduchu? Eh? To bude nejakej trolling ne? :)
    Doporuceni si necham ujit, me Hulk nikdy nebral, prave proto, ze krom hruby sily a zeleny barvy nic jinyho nema :P
    SVORO
    SVORO --- ---
    LOBOTECH: No pokud přistoupím na tvojí logiku, tak tu máš zásadní rozpor a to, že nepřipouštíš ,že by Hulk mohl být nositelem Síly. Když to vemeš kolem a kolem tak jediná věc, které ho odlišuje od Sithu je to, že nepoužívá světlo šavle. Takže pokud by byl Hulk FW ikdyž neškolený při jeho generování vzteku by prostě anuloval Yodovu schopnost Síly házet si Hulkem jak s tenisákem. Když to vemu co Hulkovy víme tak je základní vlastnost je přežít kdykoliv kdekoliv s čímkoliv. Jinak dopročuju se podívat na Hulk na cizí planetě ;)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    QUED: Dobra, nebudem se tedy ridit zadnou logikou a budeme porad omlivat dokola, ze je li hulk zvednut do vzduchu, je schopen se z toho vyprostit, coz je priserna kravina, ze bych to ani do pohadek nedal. V tom pripade Yoda zvedne do vzduchu sam sebe a Hulka z vysky deseti kilometru vybombarduje jadernejma raketama. Lepsi?
    QUED
    QUED --- ---
    LOBOTECH:

    Jo, to se to hezky píše, ona ta forse zas tak moc pravidla nemá, asi jako magie :)
    Pokud je něco ve vzduchu, něco to tam drží a jestli je to síla, pole, cokoliv, dá se to nějak rušit, nebo rozbít, nebo se o to opřít. Respektive, pokud vytvoříš myslí stěnu a někdo do ní kopne, měla by tě pekelně rozbolet hlava. A pokud ne, stále je to tvořeno nějakými částicemi, či vlněním a pokud to tedy bereme z fyzikálního hlediska, mělo by stačit se rozmáchnout, případně rotovat :)

    Proti tvé demagogii taky nejde použít rozumu. Ale o o snad u super hrdinů jde. Hulk v rámci komixu zažil strašně moc neuvěřitelných bitev. Jeho hlavní nevýhoda je, že bojuje prostě proti všemu a všem, čímž pádem je jako suprhýrou nepoužitelný.

    Ty chceš vnést do toho nějaká pravidla, to je jako bysme se bavili o tom, zda dokáže rámánská loď letět rychleji, než borgská koule. Borgská koule má jakože definovanou rychlost, rámánská lod A.C. Clarka ne.

    Další detail je, že když se chceš bavi "reálně", měl bys poskytnout v stupní podmínky. Když budou bojovat v jeskyni o něco větší enž je hulk, tak ho asi joda moc vyosok a daleko nezvedne, když budou bojovat na pláni, může ho zvednou kam až mu síla dovolí. Taky záleží na tom, co bude mít hulk u sebe atd... Stejně tak vycházíš z nepodložených předpokladů light saber, ta taky popírá zákony fyziky a prostě krájí vše živé, ale Hulka nic nekrájí.

    Je to úplně stejné jako bys tam postavil jako protivníka třeba Loba beze zbraně.

    Stejně věřím v komixového hrdinu. A každopádně to není řešitelné logickými argumenty a proto se ani o logickou argumentaci nepokouším :p

    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SVORO: Ale odrazeni strel z tanku a podobny drobnosti, to se ani nepocita, tot vlastnost hulka :o) Kazdopadne ja vam tu pisu naprosto logickou vec a to je, ze pokud je neco ve vzduchu a nema to vlastni pohon ala superman, tak jediny co to v tom vzduchu muze delat je smutne koukat. Hulk se muze klidne navic este vztekat, az z toho vzteku praskne :o) Pokud bych vasi logiku aplikoval na vsechny souboje, tak Hulk vyhrava uplne vsechny bitvy, protoze proti vasi demagogii nejde pouzit rozum :o)
    SVORO
    SVORO --- ---
    LOBOTECH: Hele Hulk se pral i ve stavu bez tíže a to tak, že velmi uspěšně :) BTW Hulk vznikl křížením DNA Chucka Norrise ;) A srpávně jsi řekl Yodava Síla má pravidla Hulk pravidla nemá respektive on popírá fyzikální principy :)) Př. na Hulka byl vypálen tříštivý a dokonce průbojný granát z tanku, obě dvě věci se od něj odrazili a neexplodovali což je tak trochu buď nesmysl nebo poření fyzikálních mechanizmů. :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    QUED: No stejne prave ne :) Vetsina hrdinu ma aspon dostatek slusnosti nejaky zakony dodrzovat :) Yodova "Force" ma jasne dany pravidla :) Hulk pravidla nema? Respektive o co se hulk opre a pouzije svoji neuveritelnou silu, kdyz je ve vzduchu? Kdyby bojoval superman a Yoda, sazim na supermana, ale Hulk nema sanci.
    QUED
    QUED --- ---
    LOBOTECH:

    Stejně jako joda :)
    Navíc si stejně myslím, že by mu šavlička neublížila. To je jako říct, že když pižlá vše živé, rozpižlá i supermana.
    Každý suprhýrou porušuje zákony fyziky, o tom to je. :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    QUED: Takze jinak receno mi chces rict, ze hulk porusuje zakony fyziky? :)
    QUED
    QUED --- ---
    LOBOTECH:
    No jo, jenže ty obhajuješ jodu, jak kdyby byl a jak kdyby v tom nebyla žádná skulina a při tom se nemáš o co opřít, krom fantazii autora, stejně jako u všech podobných fajtů. A protože je Hulk ultimejt bedes, tak by se nemusel vůbec plížit, prostě by zapleskl jodu jak mouchu a žádná síla vesmíru by ho v tom nezastavila.
    Pokud vytvoříš silové pole, hulk ho rozmlátí, pokud ho zvedneš nějakou neviditelnou silou, pořád má větší sílu :p
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SVORO: No klidne drzkuj, ja jsem o Yodove vitezstvi naprosto presvedcen. Pokud tedy mluvime o tom, ze se proti sobe postavej a fajtej. Jinak samozrejme hulk muze pockat az Yoda usne a zkusit to, nebo vymlatit veskerej zivot ve vesmiru aby Yoda nemel z ceho cerpat silu a pak na nej jit. Ale jinak hulk neda ani prvni ranu a bude z nej zelena sekana.
    SVORO
    SVORO --- ---
    LOBOTECH: hele tady budu držkovat :D Mýslím, že Hulk by Yodu dal, pokud by došlo na fight. S Hulkem je jedna potíž a to čím větší má vztek tím větší má sílu, další otázka je jestli jsou v Hulkovi ty Mydocosivěci, které jsou zřídlém síly pokud ne tak pápá Mr. Youda nehne sním a ikdyby ho byl Yoda schopnej škrábnout švětlo šavlí tak Hulk to zregenereju in now time :)) Ale pokud Yoda pozná, že Hulk není vlastně zlej tak se ho bude snažit uklidnit, což by pomoct mohlo :)) a v tom případě morální vítez Yoda :))
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    QUED: Ja prave nikomu nenaddrzuju :) Ja jsem realista :) Hulk se neumi plizil, neni nenapadnej, proste nema cim Yodu prekvapik. Byl by z nej tatarak driv, nez bys rek "bacha leti zed" A ve vzduchu se niceho nechytis, ses na miste a nemuzes vubec nic. Nebo mas dojem, ze Yoda patri k tem, co budou levitovat nepritele nejlepe hned vedle municniho skladu? :P Tak by to udelal Hulk :) Musi chapat, ze Yoda je krapet starsi a zkusenejsi nez zelenac Hulk :)
    QUED
    QUED --- ---
    LOBOTECH:
    Je jasně vidět, komu nadržuješ :D Vůbec nad tím nepřemýšlíš v širších souvislostech, jednak i když jsi ve vzduchu, můžeš se lecčeho chytit a ledasco házet a pak Hulk klidnou svou ranou prorazí sílu, která ho drží a ještě tím dá backstab jodovi, jak zpětná vazba síly ho šlehne přes hlavu. :p
    QUED
    QUED --- ---
    LOBOTECH:

    Jak uvěří :D Copak on myslí, nebo se snaží něčemu uvěřit? Ne, prostě ho po něm hodí stěnu a když to bude málo, tak najde něco většího a tak pořád dokola :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam