• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MESSPovinné ručení, Havarijní pojištění
    a zdražujeme....
    rozbalit záhlaví
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    XEHUTL: Jak bude libo. :-)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    COWBOY: Hmm. V zásadě jsem asi spokojený, nevím zda bych jinde měl lepší parametry. Spíš leda pokud by byly špatně zkušenosti mě nebo někoho z mého okolí s Kooperativou..
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    XEHUTL: Pojištění je ukončeno 8. den po podání výpovědi a nespotřebované pojistné se ti vrátí.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    COWBOY: To nevím, a jak pak řeší zaplacené pojistné?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    XEHUTL: Víš, že do dvou měsíců od počátku pojištění můžeš vypovědět? :-)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    COWBOY: Díky za nabídku, ale už jsem se upsal Koop.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    XEHUTL: Jestli chceš, můžu ti přepočítat konkurenci.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    COWBOY: Aha.
    Že navýší chápu, ale nechápu ten dvojnásobek.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    XEHUTL: Udělá ti to každá pojišťovna. Bonus se mezi pojišťovnami předávají pouze u Povka, Havárku si vede každá pojišťovna sama.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    FYI: Jako Generali CP mě docela namíchla, jdu raději jinam. Kombinované PR+Hav a po dvou plněních (výměny nárazníků) mi napálili dvojnásobnou cenu. Při poptání jinde jsem opět na podobné částce při srovnatelném/lepším nastavení.

    Jako chápu že se někde chtějí zahojit, ale za trvání pojistky jsem pořád zaplatil víc než byly ty opravy dohromady. Chtít dvojnásobek je podle mne buď nenažranost nebo pokus ukončit (nezajímavého?) klienta.
    LASICE
    LASICE --- ---
    GOR: Diky, ano, prave v tom ma spocivat "vyhoda" Pillow, ze jedou podle km a ne podle veku/bonusu. Myslim, ze ty km dokazu ohlidat, ale je to dobry postreh, na co myslet. Me zajimalo jestli je nekdo pouziva a uz s nima neco resil treba...A jj, uz mam jednu nabidku na zkousku v poste.
    GOR
    GOR --- ---
    LASICE: Neni kazde pojisteni u Pillow zavisle na najetych kilometrech? Vejdes se do toho? Za nenafoceni tachometru v terminu je tam dost nehezka pokuta, jsi si primerena jista, ze se ti nemuze stat, ze bys na to zapomnela nebo v okoli vyroci vycestovala do zahranici, atp?

    Mne vyslo u CSOB pojistovny pov 200/200 levneji nez u Pillow 150/150, pricemz finta byla v tom, ze jsem si ho naklikal online, ale v poslednim kroku nepotvrdil a do cca pul hodiny mi volal nahanec a nabidl slevu :-D
    Ale samozrejme to muzes mit jinak, protoze do toho naceneni vstupujou mraky faktoru.

    Myslim, ze do tohohle auditka chodi i nejaci zprostredkovatele, treba ti nabidnou neco lepsiho.
    LASICE
    LASICE --- ---
    Ahoj, mam novou ojetinu a proto, ze je to v CR me prvni auto, tak nemam bonusy a vse vychazi tak nejak draz, ale ok. Chtela bych jak povinne tak havarijko a vsude (srovnejto, rixo) mi nabizeji pojistovnu Pillow, ze pro me vychazi nejlip a ze se neni ceho bat (cca 16 tisic rocne za POV 70/70 + havarijko). Ve svem okoli nemam nikoho, kdo by s ni mel zkusenost a reviews na netu jsou takovy ok, lidi nadavaj na jejich appku, jinak je to smes...nema tu nekdo osobni zkusenost? Klidne zaplatim i o neco vic u solidnejsi pojistovny, ale samozrejme hledam co nejlepsi cena/vykon :)
    R_G
    R_G --- ---
    Rad bych i verejne podekoval COWBOY za pomoc. Dostal jsem se diky nemu na lepsi castku za pojisteni nez jsem platil do ted. Vyplati se ty smlouvy kontrolovat a cas od casu revidovat.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    WOJTISHEK: Pojišťovně je to jedno. Akorát pojistku na RČ si nedáš do nákladů firmy. Jinak je v podstatě jedno, kdo pojistku uzavře.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    WOJTISHEK: jo a jedná se o POV i HAV
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Ahoj, mám situaci, kdy jsem vlastníkem auta jako OSVČ, ale novou pojistku se mi podařilo uzavřít na RČ. Je v tom velký problém a mám to řešit s pojišťovnou, ať to přepíšeme na IČ, nebo je to v pohodě s ohledem na to, že jsem prostě jedna osoba?
    R_G
    R_G --- ---
    Zdravím, jsem majitelem auta, ale pojištění (povinné ručení + havarijní) je napsané na blízkou osobu, která má vysoké bonusy. Teď mi Generali zdražila pojistku kvůli drobné havárii blízké osoby, tak se dívám po nějaké možnosti jak začít sbírat vlastní bonusy a nezatěžovat tím někoho jiného. Doporučil by někdo něco? Generali mi přijde dost drahá, pošilhávám po Kooperativě. Díky!
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    FONTAN: ehm tak jsem si dneska vyzvedl dopis od Kooperativy, ze mi rusi pojistku na zaklade poslendi pojistne udalosti. v unoru mi na dalnici strelil do okna kamen od projizdejiciho auta, tak mi (na pripojisteni skel) menili.

    je to neco "obvykleho"? (loni jsme tam meli jedno vetsi plneni, kdyz se zene podarilo potkat nejaky "roh" a hodne posrabala predni svetlo, ktere menili a stalo to docela randal


    ale stejne mi to prijde nejak takove zvlastni - jako chapu, ze jsme se jim "nevyplatili", ale to je snad probuh princip pojisteni, ze muze byt i klient, ktery jde vzhledem k pojistovne "do cervenych cisel"

    vim, ze nemam vice mene sanci to nijak zvratit (pani na infolince se ke me chovala, jak kdybych ty penize ukrad - respektive takovym tim stylem, kdyz uz proste "nepotrebujes zadny dalsi penize od daneho klienta") - ale chapu dobre, ze to muze dost prodrazit dalsi pojistku?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MARTIK: To asi dává smysl.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    COWBOY: já jsem se rozhodl to vypovědět. Auto slouží dobře, ale faktury nemám - většinu oprav mi dělá kamarád. Z fotek by auto dojem neudělalo, nalítáno má 350t km. Pojistku jsem měl za 6,8t ročně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam