• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOWilhelm Reich - Orgon Power Organisation
    MISHA73
    MISHA73 --- ---
    přečti si tohle je od něj z: http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=17&t=605&hilit=matrix&start=30

    Re: Pracují orgonity pro Matrix?
    od Lugar » 02 črc 2011 00:08

    Chvála Kocourovi,

    a Vám všem děkuji za příspěvky v tomto vláknu. Jsem vděčný Kocourovi že se přidal do tohota fóra a napsal zde věci které jste číst nechtěli. Ale přesto se s nimi někteří snažíte bojovat, no rozdíl od jiných kteří si tvrdohlavě stojí za svým. Chápu obě strany, kdybych těch orgonitů vyrobil a rozházel víc. Taky bych si asi tvrdošíjně stál za svým a jen je chválil a chválil. Těžko bych si přiznal že jsem mohl udělat něco nedobře....Já jsem jich vyrobil asi 10, protože mě přemluvili. Většinu jsem rozdal všichni byli spokojení, já také. Anergie vnímám, orgonity fungují. Ty mé pěkně svítí, energie je silná čistá. Až jsem jeden hodil do staré vrby. Po čase jsem znejistěl a chtěl jsem ho z ní vyndat a on už tam nebyl. Nevím co jsem s ním stalo, asi ho tam našly děti a někam ho odnesly. O té doby přemýšlim kdo a kam ho odnesl a nemám z toho klidné spaní. Co když leží u někoho doma a oni ani neví co tam mají? Co když jim nedělá dobře a oni neví co se u nich doma změnilo. Já vím řeknete že pokud jsem ho udělal dobře a naprogramoval vibracema lásky tak nemůže nikdy nikomu škodit! Ale v podstatě jsem možná ovlivnil život někoho bez jeho vědomí a z mého rozmaru. Zase můžete říct že se takhle lidé přece ovlivnůjí běžně. Ale cítím tohle trochu jinak. Vyrobil jsem v podstatě předmět za pomoci magického rituálu a ztratil jsem nad ním kontrolu!
    Myslím si že nikdo nemá právo někoho ovliňovat a energeticky působit i když si myslí že je to pro dotyčného dobré. Tohle se nevyplácí ani v léčitelství! Ani prozřetelnost a vedení intuicí neberu jako vhodnou obhajobu. Natož argumet když to dělaj všichni, musí to být dobrý! Tak jako neschvaluju fanatické rozlévání Diamantové vody, neschvaluju ani nadšené rozhazování orgonitů. Kdo máte dům s velkou zahradou, tak si jich pár doma klidně mějte, ale prosím nezachraňujte Zemi za každou cenu!!
    Pokud mi někdo chcete tvrdit že to je proto abychom tu netrpěli suchem a argumentovat tím že orgonity vysílají elektrony nahoru. Rozpouští umělé mraky a vytváří přirozené. Tak Vás musím zklamat orgonit elektrony stahuje dolů.Čímž zabraňují tvorbě děštových mraků na jednom místě a vytváří v krajině nerovnováhu bouřky a vychřice které tuto nerovnováhu vyrovnávají. Nebo mi chcete tvrdit že všichni tvůrci jsou tak skvěle napojení a Bohem koordinovaní, aby věděli kolk toho kam zakopat? Navíc když si uděláte řadu orgonitů a do prvního z nich zalejete budící cívku připojeno (zjednodušeně řečeno) k vašemu CDpřehrávači s oblíbenou techno skladbou, budete otřásat podvědomím všech sousedů okolo. A až někoho napadne ten první připojit na Temelín, tak pak budeme skákat všich jak nám budou pískat. Tolik můj příspěvek do Matrixu. Ujasněte si na jaké straně stojíte a chcete stát!!!
    S pozdravem a přání Míru Lugar
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    MISHA73: Promiň ale to co říkal jsou bláboly pramenící z absolutního nepochopení principu orgonomie. To máš to samý, jako kdyby jste místo orgonitů vytáhli pumpy na vodu. Protože pumpa na vodu a orgonit. Je. To. Samé. Orgonit je mašinka. Strojek. Transformátor DOR na POR. Toť vše. Celou dobu vidím neustále v orgonovém hnutí zde, v Čechách, sklonnost dělat z orgonitu modlu a propůjčovat mu atributy, které jsou zcela na jiné úrovni. Což je absurdní.
    Tvrzení ,,nikdo přesně neví odkud tyto orgonity pocházejí" je naprosto bizardní. Týpek prostě nečetl Wilhelma Reicha, aniž by si dal do souvislosti výzkum Nikoly Tesly, jakož i mnohých vědců konce 19.století. Totiž fakt, že orgon je aether. Pouze jinými slovy. Jiným přístupem. To samé. Ether má své zákony. Ty zákony jsou FYZIKÁLNÍ.
    Rovněž. Tvrzení, že tím ,,ovlivňuji karmu lidí"... to je již pouhé vnucování jeho vlastní víry. Jeho víry v existenci karmy. Vylepšit karmu lidí ? Oh. Pardon. Prezentujeme zde tedy jakýsi guláš konvertoru DOR - POR, fragmentu indických náboženských systémů, mlhavému tvrzení o "programování lidí".A naprosto absurdnímu tvrzení, že nemáš právo energeticky ovlivňovat druhého ? Pardon ? Ukaž týpkovi nebe nad našimi hlavami zbrázděné chemtrails. Ukaž týpkovi DEATH TOWERS běžící na frekvenci ovlivňující agresivní-pasivní chování lidí. Ukaž týpkovi HD televize. Ukaž týpkovi tzv.,,úsporné žárovky". Ukaž týpkovi koneckonců zrcadlo ať se podívá sám na sebe.
    Mě se udělalo totiž špatně z něho a z jeho sebevědomých blábolů kombinujících (jak typicky česky zmatené, že ?) jakousi směsici asijského "duchovna", nepochopení principů orgonomie, a vlastního přesvědčení o správnosti jeho pohledu.
    Nebuď zmatená, buď je to nějakej dezinfo agent, anebo je to.... zmatený člověk.
    Keep gifting !
    MISHA73
    MISHA73 --- ---
    Včera jsem se čistě náhodou sešla s jedním známým, a paradoxně jsme si navzájem nečekaně přivezli ukázat orgonity, ani jeden z nás nevěděl o tom druhém že už o tom víme....Nicméně mi to giftování hodně rozmlouval a varoval, že v podstatě nikdo přesně neví odkud tyto orgonity skutečně pocházejí a jak je snadndné je zneužít. Stačí v podstatě jen do jednoho něco pustit a ostatní se napojí automaticky. Dalo by se to zneužít k programování lidí přímo. I tak vidím jak se změnilo prostředí na mém pracovišti poté co jsem ho lehce obložila. Prý tím ovlivňuji karmu lidí, kteří tam pracují, tím že jim to vylepším. Prý nemám právo energeticky nikoho ovlivňovat bez jeho vědomí atd. atd.

    No jsem z toho všeho pěkně zmatená, a udělalo se mi úplně špatně. Nejhorší na tom je že mám pocit že v některých bodech může mít pravdu. Tak nevím...co si o tom myslíte vy ?
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    BROZKEFF: silnější TB může vskutku zvládnout dvě klasický DeathTowery. Jenže když si vezmeš městský prostředí kde těch zdrojů DOR je prostě masox hustě, tak TB bude makat nejen na DT věže, ale i na konverzi ostatních zdrojů DORu. Takže stejně je lepší klasický pravidlo - jedna věž, jedno TB.
    TB má dosah 400-1200 m. Záleží na místě, kondici, ablablabla takdále :)

    Ogiftovat celý město ? Dá se to. V jinejch zemích se to podařilo spoustě "osamělejch vlků" gifterů, chce to jen plánek, prachy, pár let, a trpělivost :)
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    MISHA73: Vykrývače mobilního signálu tj. buňky (BTS) jsou ve městech extrémně nahusto, aby síť měla kapacitu pro všechny mobily, kterých je stejně tolik jako počet obyvatel. Jedna buňka totiž obslouží pokud vím jen asi 200 spojení paralelně při normální kvalitě hovoru (u datových toků tj. internetu ale ještě mnohem méně). Z toho vyplývá, že buňky nesmějí být větší než nějakých 100-200m.
    Jedinou výhodou ale zase je, že tím pádem vyzařují tyhle městské buňky na podstatně nižším výkonu než ty, které mají za úkol obsloužit rozsáhlejší plochy mimo město.

    Napadá mě ale, že by snad jeden silnější TB měl mít schopnost působit i na několik různých těchto minivysílačů, pokud platí údaj, že TB může mít až několikakilometrový akční rádius. (?really?)
    MTO
    MTO --- ---
    vcera sem si rikal ze nam tu asi orgonity funguji :-)

    vsude okolo lilo jak blazen, ale u nas nic, jen sme slyseli bubnovani deste okolo :-)
    ale mohlo to byt tim, ze sme pod hrebenem, pac tu zadny velky cloudbuster nemame...
    MISHA73
    MISHA73 --- ---
    narazila jsem tady v Ostravě na problém, že ty vysílače jsou v centru snad na každé vyšší budeově, a žádné stromy, trávy velive málo, asi jich tu budu muset rozdat opravdu hodně....
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    šachty fajn, ale jestli jsou tam poblíž mobi-věže tak to bude efektivnější v jejich blízkosti..
    MISHA73
    MISHA73 --- ---
    Rozhodla jsem se obložit zdejší šachty, když přijíždím do Ostravy každé ráno tak vidím obrovský oblak dýmu z železáren - fakt hustý...

    Myslím že na to budou lepší HG odlitý z šampaňských skleniček, dala bych třeba 3 do trojúhelníku kolem tý šachty...jestli bude moc velká tak to ještě proložím TB.....udělala jsem už takový "bermůdský trojuhleník" kolem tý naší firmy a fakt že od tý doby nejsem unavená z práce...prvních pár dní to byl celkem nářez - všichni hyperaktivní, ale teď mi příjde že se to tak nějak ustálilo - nebo jsem si na ně už zvykla :o)
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    MISHA73: jo křišťálovej prášek a drobný špony je super kombinace pro malý osobní EM protektory. Když uděláš malý přívěsky tak na sluníčku vyvětraj hoodně rychle...
    MISHA73
    MISHA73 --- ---
    jj . to chápu, myslela jsem si to - povedlo se mi teď udělat malý orgonity s křišťálovým práškem a drobnými šponami, a jsou tak moc příjemné že jsem začala uvažovat nad kovovým práškem smýchaným s křišťálovým práškem - samozřejmě v Havelpolu - přestěhuju se z balkónu k babičce na zahradu - a dokonce si možná konečně pořídíme vlastní - orgonity jsou pro to dobrej důvod :-D
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    MISHA73: není problém v prášku. Problém je ve vosku ve kterém by případný prášek byl. Vosk je natolik "líný", že se dá považovat jako orgonový akumulátor. Ani případné krystaly uvnitř struktury by nebyly moc efektivní, díky skoro nulovému tlaku vosku. Vosk je dobrej. Ale né na orgonity.
    MISHA73
    MISHA73 --- ---
    KOZMA: aha díky za typ
    samotné tébečka nesmrdí, jen při tom odlévání - víš jak je to na balkóně v komunistický králíkárně :o)

    hele a co tenhle prášek dal použít aby to nebyl DOR ?
    Magnet, magnety neodýmové, feritové, separátory - Neomag.cz - Železný prach 1000g
    http://www.neomag.cz/cz/katalog/prislusenstvi/zelezny-prach-1000g/
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    na vosk zapomeň, spousta lidí to nesmyslně obhajuje a přitom lidi co definovali orgonit a celé hnutí ( Don Croft, Ben Morton, a další...) objasňují velice detailně to,
    že vosk je víc akumulační. A neobsahuje řetězce polymerů nutné pro akceleraci orgonu.
    Havelpol 1 nesmrdí když ho necháš pár dnů (týdnů :) na sluníčku. Jinak by Ti asi vyhovoval Havelpol 4, který je však krapet dražší.

    Moje zkušenost velí, že klasický TBčko odlitý Havelpolem 1, nechaný na slunčíku tak tři-čtyři dny odvětrá spolehlivě.
    MISHA73
    MISHA73 --- ---
    Ahoj...vyzkoušela jsem vyzkoušela jsem Havelpol 1 - základní -ale pořád ještě to dost čpí a sousedi nadávaj, neexistuje nějaká méně smradlavá varianta ?
    Našla jsem uměleckou křišťálovou pryskiřici ale ta cena je přehnaná.....
    Slyšela jsem že někdo to zalívá do vosku, ale moc se mi nezdá že by tohle fungovalo....
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    MISHA73: já nevim no, jestli toho ulpělo ještě hodně tak to vadí, z ryze technických důvodů. Zkuste to příště shánět v kovošrotu tam mají často krásně čistý. Jestli je to tu a tam tak bych tomu nevěnoval pozornost.. co já vim :)
    MISHA73
    MISHA73 --- ---
    KOZMA: už jsem začali dnes jsme dali 2 TB na Javorový vrch - snad největší vysílač v Beskydech :o)
    Zítra jedeme na svatbu na Těrlicko - největší přehrada v okolí - tak tam taky něco necháme :o)

    ...akorát napadla mě poslední otázečka:
    sehnala jsem hliníkové špony, ale je to dost mastný, umyli jsme to technickým benzínem a nechali oschnout - stejně si ale myslím, že tam trochu rezu, mastnoty nabo toho tech. benzínu na tom ulpělo - myslím že se to ani dokonale vyčistit nedá - vadí to ?

    KOZMA
    KOZMA --- ---
    MISHA73: to jsou dobré zprávy. Moc dobré. Začnětě od těch největších "big bossů". Dvě TBčka bohatě stačí i na celej stromeček technozkázy.
    MISHA73
    MISHA73 --- ---
    díky moc...mrknu se a to......byla bych ráda kdyby nás bylo víc, Ostrava je fakt maras, a kdyby tam vůbec někdy bylo dýchatelno by byl to zázrak - v tomhle jsem pro každou "špatnost " udělám vše aby to tam bylo aspoň kousek lepší - právě mě překvapilo, že se všichni zdržují kolem bělského lesa, ale nikdo nic ještě nenasadil do centra kde je to nejvíc třeba :o) ...nicméně už jsme vymysleli první mapu strategických bodů v OV....a po Karviné kde bydlíme už jsme do vodních ploch rozmístili první 4 ty moje hyperaktivní orgonity....severní Morava to potřebuje jako sůl, a už jsem zlanařila všechny své přátele, tak třeba se do gifování ještě někdo zapojí - bude nás víc nebudem se bát vlka nic :o)
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    MISHA73: Skvělé rozhodnutí ohledně giftingu. Vítej mezi Orgonauty tedy ! :)
    Ohledně giftování "věží pro šíření mobilního signálu" - vzdálenost by měla být mezi 40-400 m. Blíž ne, dále také ne. Jestli je v tomto koridoru 40-400m nějaké vodní těleso (potok, nádrž, jezero, rybník) je lepší upřednostnit vodu než zem. Země je lepší vodič, takže zakopat orgonit do hloubky asi tak 10 cm věci neuškodí. Na giftování v urban prostředí je dobrý trik vzít igelitku, udělat do dna díru a pak si člověk jen zamyšleně přisedne k zemi, "hrabe se v igelitce" ( a vlastně nenápadně odkopává v igelitce hlínu lopatičkou ) ajeto.
    Tělo může být zářič POR v případě že máme zapnutý zapper, nebo nějaký orgonový přívěsek, jinak může naše nálada bejt ultracool a stejně jsme vystaveni EMF vlnám. Je to čistá fyzika. Orgonit je strojek.

    Jestli je vysílač nějaká vypasená kráva ověšená mikrovlnnými bubny, tak je lepší použít TBčka dvě.

    Jinak, velkej kudos, Ostrava je slušně nepokrytej polygon a kdyby se podařil masivnější gifting, tak by se vyřešil problém smogu. ( jak svědčí zkušenosti z desítek měst v USA, Asii,...)

    Kdyby něco tak mrkni na naše fórum www.orgo.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam