MTO: O.K.
Ještě k chemtrails. Nejsem rozhodně žádný prudič, který by chtěl za každou cenu dokazovat svoji moudrost. Docela dost jsem o tom přečetl a rozhodně mám respekt k různým silám a nepochopitelným skutečnostem. Je jedno, jestli účinkům orgonitu bude někdo říkad tvorba prány, nebo ionizace, a jestli to na někoho funguje jen jako placebo, nebo to skutečně fyzikálně, biologicky a možná i jinak funguje.
U chemtrails mi nejde do hlavy následující:
1. Pokud by skutečně někdo vynakládal takové částky na "práškování", včetně královského placení veškerého personálu, aby "držel hubu", pak přece by tyto peníze stačily i najednoduchý výzkum, jak toto práškování "zneviditelnit".
2. Zmiňované těžké kovy, baryum, hliník a podobně, jsou opravdu těžké, v atmosféře by se moc dlouho nahoře neudržely.
Existuje na tyto postřehy nějaká analýza? Rád se přiučím.
Jak říkám, jsem si vědom, že hodně věcí, typu do hloubky zhutněné zemědělské půdy, bílé mouky z čistého lepku v důsledku vymýlání ocelovými válci, různá éčka, širokospektrální antibiotika, antikoncepční pilulky a uřrčitě i zplodiny z normálních letadel nás brutálně otravují (ve smyslu zanášení jedů), jen si nemyslím, že je to vždycky nějaký úmysl a spiknutí, jako práškovací letadla, nebo chlapci v McDonalds v zadní části, kteří sypou na hambáče LSD, aby se lidi vraceli.
Takže si chci jen ujasnit, jaké jsou argumenty a protiargumenty, protože to je o logice, ne o víře.