Zdravím :)
co si myslíte o tomto webu?
| KamenyOnline.cz
http://www.kamenyonline.cz/...SJABwEIkJdMk_VYiHXNVk2_UYTTcsdXZtj8fW17xVrcQ0usdmsxoCmATw_wcB;page=3á,
A je tu někdo, kdo se vyzná hlouběji v problematice orgonitů a poradil by mi, jaké orgonity si pořídit a jak je rozmístit v bytě?, případně jak ogiftovat i okolí?
(prosím, skeptici nečtěte dál, nechci vám způsobit nevolnost ;DDD)
Byt je maličkej, v přízemí, v Praze, jedna místnost. Co se týče EM zatížení, chytám tu asi 4 wifi sítě, a nejbližší BTS je naproti přes dvůr na střeše, vidím ji z okna. Subjektivně mi přijde hladina na Prahu normální, oproti bytu, kde jsem bydlela předtím, nižší, ale pokud by se tomu dalo ještě nějak víc odpomoct, byla bych ráda.
Mám jednu pyramidku, kterou vnímám velmi pozitivně, ale přijde mi, že nestačí. Měla jsem nějaké HHG, ale po několika letech používání jsem z nich začala mít extrémně negativní pocity, tak moc, že jsem se jich zbavila...je to možné? že začaly fungovat nějak naopak?
Nedělám si iluze, že bych tu orgonity vytvořila prostředí jako někde v nedotčené přírodě...;)....ale nějakým způsobem vnímám, že energii opravdu trochu zlepšit dokáží... Ráda bych se k věci postavila nějak systematičtěji než předtím, tedy vědět kolik, kam a proč, pokud mi někdo chce udělat nějaký výklad, super :))
Jak se to vůbec teď dělá s giftováním vysílačů, dělá se to ještě? má to ještě cenu, když jsou na každé střeše? :) v Říčanech jsem zakopala pár těch HHG okolo vysílače na kopci, tady by to bylo poněkud komplikovanější, problém je "okolo" i "zakopání", ale předpokládám, že vynalézaví lidé něco vymysleli...;)
díky za informace :)