• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFCeske potapecske centrum Ko Phi-Phi Thajsko
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    hmm, já se už nějaký čas chystal udělat si ten kurz na Ko Tao - akorát naposledy mi nevyšel ani čas, ani peníze, při návratu skrz Thajsko. ale zvážím tedy samozřejmě i tuhle možnost, protože potkat nějaké známé (třeba z NYXu) by se počítalo.

    ALEFe, celkově ti gratuluju k vynálezu tohohle "business-modelu" :-) - tzn. krok směrem k napojení nezávislé baťůžkářské turistiky na online komunity :-) víceméně ne že bych si to kdysi nepředstavoval podobně - akorát většina mých online známých jsou moc líní cestovat (nebo moc zaneprázdnění vydělávání peněz, apod.).

    víceméně to celé má logiku - akorát zase jet někam, kde je všechno připravené a zařízené někým, kdo to zná, ubírá značnou část té romantiky spojené s nezávislé a absencí plánu (i když nakonec jde často o to, že návštěva cestovky v Praze je nahrazená návštěvou cestovky na Khao San v Bangkoku). ale na Ko-Phi Phi by jsem se postupem času stejně asi taky chytal podívat (akorát jsem uvažoval to spojit s pozemní cestou do nebo z Malajsie)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    KOPRETKA: no jo - thajsko a naklady na zivot :)) akorat ty penize se tam spatne vydelavaji :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    tyjo 3500 na měsíc? to bych tam mohla strávit zbytek rodičovský, nic nedělat a jen tam být....) hmm hmm jen na tu letenku nějak splašit..)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    uz mam letenku do thajska, takze uz jen dostat dovolenou a jsem tam 10.11 .. :))
    ALEF
    ALEF --- ---
    takze jak asi vsichni vite, pri svoji minule ceste kolem sveta jsem si vybiral nejlepsi misto pro zivot a vysel mi z toho ostrov ko phi-phi v thajsku, kam jsem se nedavno prestehoval. :)

    vzhledem k tomu, ze sem zatim neprijizdi moc cechu a slovaku, rozhodli jsme se tady pri nasi skole potapeni "viking divers" zalozit "ceske potapecske centrum" a podavat informace cechum a slovakum, kteri sem dorazi. vseobecne informace kde jsme a kdo jsme jsou v zahlavi tehle diskuse.

    pro ty, kteri jeste nevideli moje fotky z phi-phi minuly rok, jsou tady: http://www.hypno.cz/phi041109/ a tady: http://www.hypno.cz/viking231209/

    smyslem tohohle auditka je tedy podavat vam informace o tom co se tu deje, jake jsou ceny za ubytovani, trajekty, letenky a predevsim informace o mistnim potapeni, ktere je jedno z nejlepsich na svete. pro ty, co by se tu chteli taky usadit na delsi dobu, par praktickych informaci je tady: [ ALEF @ TRIBO FUEGO aneb Srazy fireshow a bubeniku v Praze :) ]

    momentalne tady fotim vetsi fotoreport, takze az to budu mit vsechno dohromady, tak sem urcite hodim link! :)
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Hezkyy, bod za aktivitu.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Hodíš sem i nějaký foto z potápění?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam