• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFCeske potapecske centrum Ko Phi-Phi Thajsko
    TISKOVA ZPRAVA: Vzhledem k velkemu zajmu o sluzby "Ceskeho potapecskeho centra Ko Phi-Phi Thajsko" jsme byli nuceni se prestehovat do vetsich prostor ve skole potapeni "Barakuda Phi-Phi", najdete nas od ted primo na ceste od pristavu do centra po leve strane, 100 metru od minimarketu "Seven-Eleven". Jinak zustava nabidka nasich sluzeb stejna, vice informaci viz nase stranka http://www.hypno.cz/phiphi/
    rozbalit záhlaví
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    MRAKY: smutné :-(
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    MJUGEN: na phi phi je jen minimum thajek :)) vsetsinou belosky .
    ALEF
    ALEF --- ---
    MJUGEN: ok, tak tady mas spousty fotek mistnich krasek: http://www.facebook.com/album.php?aid=89419&id=1017708912&l=cf74bd5a1a :)
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    ALEF: nahoď fotky místních krásek... zatím jsem žádnou neviděl!
    ALEF
    ALEF --- ---
    par fotek z morskeho zivota tady kolem phi-phi: http://www.vikingdiversphiphi.com/gallery.html :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LA_PIOVRA: http://en.wikipedia.org/wiki/Cameron_Highlands hmm, to tedy zní jako docela dobrá motivace pro odbočku přes Malajsii... vypadá to trochu jako vysočina na Srí Lance... hlavně po dvou - třech týdnech thajského vedra by to mohla být dobrá změna.

    bohužel jsem zjistil, že těch 250 GBP za Air Asia je v jednom směru, takže takhle se člověk dostane max. na 2/3 nákladů na přímou cestu přes Bangkok :-/

    MRAKY: njn, sorry za offtopic
    ALEF
    ALEF --- ---
    par fotek ze vcerejsiho vyletu na phi-phi viewpoint: http://www.facebook.com/album.php?aid=89897&id=1017708912&l=735c9f468f
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    XCHAOS: primo po ceste ne, ale jedes kolem hornatyho lesnatyho vnitrozemi (Camero Highlands a spol.) a Georgetownu. Hranici jsem prekracoval v obou smerech vickrat a je to bez problemu, proste si v jedny zemi koupis listek a oni te vykopnou at tam budes.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LA_PIOVRA: ok, a ta cesta po zemi do Thajska je nějak reálně snadná a pohodlná ? je během ní k vidění něco zajímavého - netušíš ?
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    XCHAOS: kde se bere nesmysl, ze Malajsie je draha netusim, ale neni pravda, je nepatrne drazsi nez Thajsko.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    víceméně jako jeden z programů přes vánoce zvažuju letět z Air Asia z Londýna do Malajsie a odtamtud teda po zemi do Alefovy potápěčské školy na jihu Thajska. jedním z argumentů je, že v Malajsii jsem ještě nebyl - ovšem je tuším drahá, takže mi zajímá ji využít jen jako tranzitní zemi, a využít toho, že jako dálková letecká destinace je naopak levná (směrem do Bangkoku se vyprodá cokoliv.. to už je mainstream...)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    btw - po tech poslednich zaplavach na jihu. jak je to s viditelnosti pod vodou kolem phiphi? Tak namatkou prumer ;)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    E2E4: tak me je tohle ukradene. oblohu a slunko vidim nejradeji z 20 metru pod vodou. a na bary uz ani pak nemam silu ;)

    DIGITALIS: za tohle ma u me phiphi bod. zadne cervene bary - jen klasicke kluby, apod :)
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    E2E4: koh tao je oproti tomu docela mile pomerne odlehle mistecko kde se este daj najit vcelku liduprazdny plaze....a dokonce i bezbarovy....vzhledem k puvodnimu ucelu toho ostrova to asi nejni zasejc az takovy prekvapko....
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: resp. soudě podle satelitních fotek a http://tezzasthaiinfo.blogspot.com/2009/08/phangan-part-2.html se to už víceméně stalo :(

    jako i tak je to tam určitě pěkný, moře pláže a tak, asi to tam pořád není jako v Egyptě nebo Jugošce, ale osobně preferuju míň civilizovaný oblasti..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MRAKY: Full moon party na Koh Phanganu jsou masový diskotéky pro alko němčoury a američany.. ne že by se tam ještě dneska nedaly najít klidný místa, ale brzo už nebudou žádný a na celým ostrově bude draho, jak na rekreačních ostrovech typu Koh Chang..
    ALEF
    ALEF --- ---
    tak uz o nas pisou i na ceskem potapecskem serveru olsons.cz: http://www.olson.cz/cz/clanky/62.118-CLANKY.html :)
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    NYX: jakoze i pri studiu v zahranici? nemam dojem ze bych se tu jen flakala, ofiko studijni pobyt ale trochu si mi vydesil....
    ALEF
    ALEF --- ---
    fotky z letosniho halloweena tady na ko phi-phi: http://www.facebook.com/album.php?aid=89419&id=1017708912&l=cf74bd5a1a
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MRAKY:
    LA_PIOVRA: přesně tak, je to ostrov jak kráva. malé ostrůvky jsou ty ostrůvky na západ od něj, na kterých se odehrává The Beach (kniha).

    ale za upřesnění, že film se točil 10-15 minut lodí od phiphi děkuji... trefil jsem tedy těsně vedle :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam