• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    book :]
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    Anglicky kdyztak.
    Download The Walking Dead - 01x03 - Tell It To The Frogs subtitles in English and other languages - Addic7ed.com
    http://www.addic7ed.com/serie/The_Walking_Dead/1/3/Tell_It_To_The_Frogs
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    DAGO: Asi nejsem hoden, ale uz stahuju z RS, tak pohode. Ted uz jenom pockat na titulky.
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    350kB/s...ale uz jsou u RS linky na onedll :)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    DAGO: me sice klient ukazuje asi 60 seedu, ale torrent nejede prakticky vubec...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    najs
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    KEJNO: myslim ze si tou pilkou zkopnutou k sobe urcite pomuze. z tech scen to bylo vylozene citit. ale stejne se nema jak dostat pres ty dvere. kdovi..
    KEJNO
    KEJNO --- ---
    PUREHC: myslis, ze to udela?
    PUREHC
    PUREHC --- ---
    super díl, nácek a rozsypaná taška s nářadim ještě bude pwnz!
    MRLAH
    MRLAH --- ---
    OMN: jiste! tak to vždycky bylo. a jestli se toho drzi tento serial je jedine dobre a s chuti se na tu mrknu. nesnasim zombiky ktery jsou trikrat rychlejsi než Bolt. hovadina pro konzum.
    OMN
    OMN --- ---
    OKENA: spravnej zombik ma prave bejt poradne unavenej...vzdyt je mrtvej! tahat za sebou jednu nohu, skubat sebou, ale pohybovat se rozhodne pomalu...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CRUSHEER: co kdyby to pripravili podle toho comicsu? :)
    OKENA
    OKENA --- ---
    tak jsem zkoukla druhej díl, zombí mi přijdou málo zombí :D jsou takový moc unavený na můj vkus. Každopádně se těšim na další a jak se to bude vyvíjet.
    Jinak, až svět ovládnou zombíci, tak už dávno vim z residenta , že střílet rovnou do hlavy, ale namaskovat se jako oni a vyrazit mezi ně, mě nenapadlo, to je dost dobrý!
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    TRAZE: A boomery tu nikdo nechce, me se prave libi, v jakem duchu ten serial momentalne je, jen spekulace kdovi co si na nas prichystaji.
    SITH
    SITH --- ---
    book :)
    KEJNO
    KEJNO --- ---
    TRAZE: ale ne, jenom si tady dokazujeme, ze jsme postizeni americkym pohledem na akci
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    tak se mi zda, ze byste z toho nejradsi udelali akcni bezduchou hovadinu, kde vnitrnosti strikaji do vyse 3 metru, hlavni hrdina hazi svuj jediny granat aby zabil 15walkeru z milionu, kazdy mel v ruce poradnej rotacni kulomet a zpoza rohu vybihali "boomerove" jako v l4d.. no to by byla skutecne pecka :D
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    Ono je to zatim, mimo tech zombie, relativne realisticky, tak asi proto.
    KEJNO
    KEJNO --- ---
    je fakt, ze kdyz jsem premyslel nad tim, ze by ten granat mohl shora odpalit, tak si pak rikam, ze to by asi stejne neudelal, ze proste jenom utecou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam