• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    CZUPA: Právě že nevyházeli. To byla kachna..
    'Walking Dead' exclusive: Exec producer Gale Anne Hurd denies Frank Darabont fired writers, talks season two | Inside TV | EW.com
    http://insidetv.ew.com/2010/12/03/walking-dead-darabont-hurd-writers/
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    jj, sestupná tendence, první díl krásně nabudil a pak to šlo dolu
    OLA44
    OLA44 --- ---
    no u mne posledni dil celkem zklamani, o hovne ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CZUPA: záleží na složení... aerosol o kterém vím by měl dělat paseku, ale třeba takovej termit ničí spíše žárem než tlakovou vlnou - a kdoví co tam mělo CDC za směsku :)
    CZUPA
    CZUPA --- ---
    a ted jsem navic zjistil, ze to byl finalovy dil 1. serie... jeste ze ty scenaristy vsechny vyhazeli.. takhle promrhat penize
    CZUPA
    CZUPA --- ---
    lol, tak nejenom ze se tam nic nedeje, ale uz ani na logiku neni...
    mega vybuch slozi budovu a ani nevymlati okna aut co stoji 50m od ni???
    CHUCKEBONO
    CHUCKEBONO --- ---
    CHUCKEBONO
    CHUCKEBONO --- ---
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    NAVARA: Hmm.. zombie ako alternativny pohon pre elektrarne? :D Zombie v behacom kolecku ala mys a clovek ako navnada.. Energia zadara. :)
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    co je to za typ ty "dědovi" luxusní dodavky??neví někdo?
    SODOMITA
    SODOMITA --- ---
    SEAMON: nedivil bych se kdyby tvoje domnenka o zombie zviratech v serialu skutecne zaznela :D ale jestli jo tak to jistě budou mít odůvodněný tim že všechna zvěř instinktivně uprchla a pokud ne tak zombici sežrali všechno do poslední kosti (viz. kůň) protože lepší jsou nakažený lidi a zvěř je jen potrava..
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Ahoj děcka a případně sorry za nějakej OT, jsem tu novej. Jen jsem chtěl sdílet nadšení. Do zombie movies jsem blázen odmalička. Když jsem viděl Return of the Living Dead, ten z roku 85, což byl asi jeden z prvních, měl jsem jasno. Od tý doby to hltám, ač kvalita se samozřejmě liší. Ovšem seriál, to je něco úplně novýho, bomba! Zatím jsem viděl jen pilot, i když staženejch mám už všech pět, co zatím byly. Je to celkem síla a to, jak střelil hned z kraje tu malou holku, to je nářez a rovnou si tím udělali místo mezi ostatníma filmama, je to takovej správnej nekompromisní náhul hned na začátek... ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    HAYES: Presne.. pokial premena vacsiny obyvatelstva prebehla dost rychlo, tak by prave mali mat kvanta dostupnych zdrojov. Uz len na obrazku hore vidno par stoviek litrov paliva v autach. :D


    HAUS: To ano vyzera, ze ten utok nebol tak uplne koser. Mne skor ide o to, ze zombici nie su zrovna nebezpecny protivnici nablizko - ano ked ta kusne mas problem, ale inak to ma reflexy ako prispate prasiatko. Takze uz obycajny silnejsi konar je extra kvalitna zbran a kedze boli nedaleko lesa mohol ho mat fakt kazdy.

    Ale inak by ma zaujimala jedna vec - zombici zjavne jedia aj zvierata, ale zatial neukazali ziadne zombie zviera. Tiez by som ocakaval, ze by existovalo hned niekolko svoriek psov, ktore by absolutne nemali mat problem sundat par zombikov. Tych by som sa bal asi este viac. :D
    HAYES
    HAYES --- ---
    HAUS: cerpadlo, rucni pumpa, kybl s provazem... temer 100 procent cerpacek ma nadrze v zemi. V tom bych vubec nevidel problem... a navic na kazdym rohu mas opusteny auto, takze staci blba hadicka :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAUS: proto take po zombokalypse nebudes hlavni hrdina, ale jen kompars delajici "Mrrhh" ;)
    HAUS
    HAUS --- ---
    SEAMON: Me u toho nocniho prepadeni prislo, ze tem zombikum nekdo(asi pan pilka) trosku "pomohl". Protoze jestli si pamatuju spravne, tak meli okolo kempu par vystraznych pasti.
    A k tomu benzinu - treba je vcelku problem ho sehnat, mohl byt problem se zasobovanim benzinek, navic bez elektriny toho benzinu ze stojanu asi takky moc nedostanes.
    Ale ta prochazka mezi mrtvolama pred CDC me taky dostala;) Ja bych tam takhle nevlez..
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    jdu si dát 5tku..předchozí díly super..
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    Ono to, ze bolo poslednych par casti dost emocialne ladenych mi az tak neva, len by to mali trosku lepsie vyvazit, napr. v poslednej mohli kludne zombifikovat mrtvu sestru ovela skor, ale nechat emocialny naboj. A zas napr. ako si ta tyrana zena riesila manzela mi prislo vcelku chutne. :D

    Ovela viac ma stve, ze pomaly ale iste degraduju stupen logiky co sa tyka prezitia.
    Proste idu k najblizsiemu CDC, vylezu pred budovou, klido pido prepochoduju namestie plne tiel. A zacnu vyrevovat o tom, ze nemaju benzin a jedlo a ze uz je vecer - hruza.
    Podobne aj argumentacia stylom - nie nepojdeme do vojenskej zakladne ktora je vzdialena 100 mil (tj. +- 160km) - ako to je fakt problem ked mam auta. Ved to je tak 2 dnovy vylet ak chce byt clovek velmi opatrny.
    To ze to nocne prepadnutie mohlo dopadnut ovela lepsie, keby aspon mali poruke zopar konarov z lesa radsej ani nebudem spominat. ;)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    Walking Dead Writing Staff Let Go - TV News at IGN
    http://tv.ign.com/articles/113/1137550p1.html

    lol?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam