SEAMON: Tohle bych povazoval za tu mensi blbost. Ponechme vse stranou a rekneme, ze proste in case of zombie apocalypse nemyslis na vse - jidlo, saty, voda, leky, ostatni lid, zombici, zombici, zombici, zombici, zombici, deti, auta, vybaveni, utek... Na leky zapomenes, ok.
Pak se stane ta nestastna nehoda s tou holcickou. Nu dobra, je blboucka a ztrati se, ale pokud teda v tomhle pripade dovolis jit malymu klukovi s chlapama do lesa plnyho zombiku, kdyz uz se smráká a nechas si ho hrat s jelenem... To vse po tom, co ses mu rano dal bat do ruky vidlicku a vsem ostatnim sebral zbrane, jak ses o ty lidi bal, ze s nimi neumeji zachazet... To mi prijde dost nezodpovedy, az trochu nelogicky teda, ale necim halt ty dva dily zaplnit museli (a asi nejen pouze dva).
Ale cert to vse vem, meli upal asi. A k tomu extremni smulu. Mne prijde, ze to nejak neodsejpa, takovej rozvleklej strih, trochu klišé misty, cemuz se 1. serie snazila vyhybat...
Nicmene spatny, to jsem rekl blbe. Furt na to koukam rad a tesim se na novej dil. Ja ted proste jen chvili na nic nekoukal a vyslo par peckovych dilu i jinych serialu, takze jsem v tom trochu utopenej, kdyby nebylo nic jinyho, jsem za to vdecnej a reknu, ze je to peckovy.