WILDENBURY_SQ: Ako co sa tyka Daryla - to vcelku uslo. Ale zvysok - stale ako u dementov na dvorku. Glenn skusa balit na kondomy.. Potom si dohaduju sex rande pri veceri. :D A to co autori nechali spravit Andreu - tak to uz slo uplne mimo misu. Nehovoriac o tom, ze cela skupina sa tvari ako by nic..
Celkovo je inak zaujimave ako autori zjavne nezvladaju spravne zapojit zeny. Andrea v prvej serii osobne odpravi svoju sestru a teraz dostava infarkt pri kazdom stretnuti so zombie. Lori - ta je neustale frfle. Carol - inu par dni potom co sa jej stratila dcera ma chut uvarit veceru. :D Oproti prvej serii to vyzera dost blede..
Jaj a potom mame este T-Dog-a... Postava, ktora keby tam ani nebola, tak si to clovek ani nevsimne.
A uprimne ma uz maximalne sere Shane a jeho Fort Benning - nech si pozicia motorku, prihodi 2 kanistre a za den, maximalne 2 sa tam otoci preboha. Ked odchadzali z Atlanty do CDC tak to bolo 125mil tusim.. Nech je to teraz raz tolko, tak to je cesta na par hodin (v idealnych podmienkach) a s motorkou sa daju prejst aj pripadne havarie atd.. Technicky sa tam odvezu kludne aj 2ja, takze by to eventualne davalo priestor na nejaky zaujimavejsi pribeh..