• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    rozbalit záhlaví
    SVORO
    SVORO --- ---
    THOMASMORTA: To je právě to válka s Guvernérem trvala "asi" týden dva... zima trvala jak dlouho? Problém je cestování, které může trvat od několika málo hodin po několik dní. Vem si, že z Terminusu ke kostelu by to bylo 5 minut chůze, přičemž místo kde drželi Boba bylo 10 minut daleko a sklad ve městě byl cca 30 minut daleko... z toho tedy plyne, že Terminus byl v tom samém město jako kostel ;)

    Takže trefovat se na dny ve WD je trochu nesmysl imho +- týden už je realnější...
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    SVORO: vzhledem k tomu, že Judith hrály už nejméně tři mimina, tak je to ten nejméně spolehlivý indikátor. V seriálu jsou vidět jednotlivé dny, 2. série navazovala bezprostředně na 1., 5. na 4. Když shlédneš celou sezónu najednou, uvidíš, že třeba válka s Guvernérem trvá asi týden dva.
    SVORO
    SVORO --- ---
    THOMASMORTA: Já ten čas moc neřeším myslím, že +- 10 dní je celkem v pohodě, pokud má člověk aspoň trochu přehled kdy se co stalo respektive návaznost a souslednost situací. V podstatě jediný spolehliví indikátor jak je na tom čas je sledovat jak Judith roste ;)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    SVORO: Beth bude v nemocnici podstatně kratší dobu, podívej se na časovou osu událostí v druhé polovině čtvrté série: http://i.imgur.com/vQnFWrb.jpg

    Beth byla unesena v noci 4. dne po útoku na věznici.
    Večer 7. dne po útoku na věznici se střetla Joeova skupina s Rickem.
    8. dne po útoku na věznici byly Rick, Michonne, Daryl a Carl uvězněni v Terminusu. Podle sledu událostí to vypadá, že ještě téhož dne zaútočí na Terminus Carol.
    Den po zničení Terminusu potkají otce Gabriela a Carol se snaží večer odpojit od skupiny. Najde ji Daryl a v tom okamžiku kolem jede auto s bílým křížem, které nejspíš uneslo Beth.
    Večer, 2. den po zničení Terminusu se vrací Daryl s někým neznámým v křoví - pravděpodobně s Noahem.

    Tedy, v době, kdy dorazí Daryl s Carol do Slabtownu, tam může být Beth tak 5. den.
    SVORO
    SVORO --- ---
    REDSNAKE: Tak se na to podívej :) Jinak nastartovali auto, kterým chtěla (podle výrazu tváře) opustit skupinu, ale Daryl jí "načapal". Auto dávala dohromady a když chtěla odjet tak se tam objevil Daryl... v tu chvíli zahlédli auto s křížem tak naskočili do auta a jeli za ním... Nebo jsi si nevšiml, že se neúčastnili prohledávání zatopeného sklepa s konzervami a stejně tak nebyli u toho když se Rick&Comp. vypořádali se zbytkem lidí z Terminusu? ...

    A řekneme, že Beth zmizela před cca 14 dní až 3 neděle od momentu kdy se skupina dostala do kostela. Tedy v té nemocnici byla tak dlouho a pochopila jak to tam chodí..

    **** Asi SPOILER****
    Jak už tu zaznělo tak, Carol s Darylem našli toho černocha co utekl a ten jim vyklopil jak se věci mají a že je tam Beth, proto se Carol nechala "chytit" a Daryl se vrátil k Rickovy a tím klukem aby vymysleli plán jak dostat Beth a Carol ven a tak zrušili další "Terminus"
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    THOMASMORTA: počkej, mě to nějak nesedí. Vždyť zachránila ricka a zbytek skupiny z toho zajetí kanibalama v Terminusu. Nechápu jak se pak dostala do zajetí do nemocnice, když je se zbytkem skupiny. A co ten černoch co mu sežrali nohu? Já to pochopil tak, že je kousnutej, ty emoce to bylo jakože štěstí na z nový buchty který potřeboval ventilovat?
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    REDSNAKE: nebyla: ve druhém díle se s Darylem vydala po stopách náhle se znovuojevivšího auta s bílým křížem na zadním skle.

    Což mi připomíná, že bych zatraceně rád viděl tu v HD tu mapu s popisem cesty do Washingtonu, protože se třeba konečně dozvíme, na jak malém prostoru se už dva roky pohybují: farma byla blízko Atlanty, na konci druhé sezóny je už vidět věznice (ale je třeba jim přiznat, že říkali, že se celou zimu pohybovali v kruhu, protože je odřízla velká stáda), za věznicí byly už od začátku vidět koleje k Terminusu... A fakt bych rád věděl víc o tom gigantickém stádu, které zahlédl Bob ve čtvrté sérii, nemluvě o těch helikoptérách, které viděl Rick a které na konci druhé série nahnali stádo na Herschelovu farmu. Myslel jsem si, že se dozvím víc, když ve trojce spadla jedna helikoptéra u Guvernéra, ale pochybuji, že ta roztříštěná jednotka operovala nad Atlantou. To bych víc věřil, že mají nějakou záchranářskou policajti že Slabtownu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nebyla carol v te dobe s rickem a zbytkem skupiny? Jak je dil za tyden, prd si pamatuju.
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    NJORL: taky jsem si nevšimla, že to byla Carol, díky! :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    NJORL: To jsem si teda fakt nevšiml...
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    REDSNAKE: Neuslo nic, to len predpokladam. Noah usiel - nasli ho Carol a Daryl, kedze sledovali auto policajtov tak to tam uz chvilku pozoruju. Z toho vznikne plan - navnada musi byt Carol. Otazne je len, ci zohnali zvysok skupiny, alebo to robia len oni dvaja.. Ciste z casoveho hladiska by to imho nestihali - ked Beth chytili tak ju zmlatili a uz sa jej to lieci, takze skor tam bude cela skupina niekde..

    NJORL
    NJORL --- ---
    REDSNAKE: Ty jsi si asi nevsiml koho v posledni scene privazeli co?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SEAMON: Počkej, kdy se Carol nechala zajmout? To mi asi něco uteklo?
    SVORO
    SVORO --- ---
    SEAMON:
    REDSNAKE:

    JJ něco jako Terminus ze začátku pak se něco podělalo a šlo to do hajzlu... Terminus rozbili z venčí, nemocnici zevnitř...
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    Inak prorokujem, ze Carol sa nechala naschval zajat a ze je to plan ako Beth vysekat von. :D Daryla by pravdepodobne nexceli, ale Carol - da exterminator vyzera ako neskodna tetulda. :D
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    THOMASMORTA: To myslim zistila ked sa prehrabovala v zaznamoch a nasla tam penazenku. Sice to presne neukazali, ale ta karticka co vytiahla mala nejake medical oznacenie.

    Ja myslim, ze realne nazaciatku naozaj zachranovali ludi a potom ocakavali nejake to odpracovanie. Len potom co sa povodny sef zlomil a prevzala to Beth, tak to pomaly zacalo degradovat na taky otrokarsky system. Realne asi fakt ludi zachranovali, ale nasledne robili selekciu tak, aby tych ludi dokazali drzat pod kontrolou.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    THOMASMORTA: No, to zjistila podle mě z té peněženky co našla o šerifky v kumbálu. Ale jakože šla fest na jistotu :D Jinak samozřejmě, ten doktor měl jako postava jedinou výhodu a to tu, že je jednoduše doktor. Kdyby tam bylo víc doktorů, tak už by tak nepostradatelný nebyl. Imho jednoduché jak facka, říkali to tam, to byla i jeho motivace zabít prostřednictvím Beth toho onkologa.

    S tím nejslabším máš možná pravdu, protože přeci i ten černoch říkal, že jeho tátu nechali umřít..
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    REDSNAKE: Já jsem nepochopil, z čeho Beth zjistila, že Travis byl taky lékař a čeho přesně se bál ten doktor, který tam je.
    Jinak chápu, že komunita funguje tak, že si vybere toho "nejslabšího" z přeživších, toho unese k sobě a zadluží si ho, aby jim sloužil? K čemu to celé je vlastně dobré?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    THOMASMORTA: Taky jsem si včera říkal, že se aspoň nenachystali. Navíc jsem moc nepochopil k čemu byl ten klíč. K výtahu? Proč když doktor měl přístup do sklepa? Nebylo jednodušší okrást jeho? Nenachystali si žádný proviant na cestu, ale zas na druhou stranu přípravy na útěk je mohly prozradit, to je fakt.

    Mě se díl líbil, oproti těm love story alá "ordinace v růžové zahradě" v druhé sérii či kdy to bylo to byla pecka.

    Mimochodem, co říkáte na šerifku jako postavu? Pochopil jsem to správně, že dohazovala girls jejím boys, takovej jako obchod za ochranu bez ochrany?
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    NJORL: Byl to docela zajímavý díl - i když teda nechápu, co chtěli dělat venku s jednou pistolí a stádem zombíků.
    NJORL
    NJORL --- ---
    THOMASMORTA: me ta scena uteku prisla uplne super natocena. nedejchal jsem u toho. to se mi u WD dost dlouho nestalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam