• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    KATERINA, GANCARCIK: Myslím, že komiks by se vám líbil :) Vlastně to asi bude ještě horší, než kdykoliv předtim. Ale to si možná nechaj až na další sezónu.
    NJORL: Je to i v komiksu. Tyhle dva jsou tam náhodou moc prima dvojka :D
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    tak ted vubec nevim co mam cekat za branou sakra :D
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    hehe, dalsi protnuti s komiksem. jsem zvedavy..
    NJORL
    NJORL --- ---
    gay zombie romance? really :)
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    áááá, jsem napjatá jak kšandy, po Terminusu a Guvernérovu městečku nechci věřit nikomu a ničemu...
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    MIRROS: Jojo, dva. Napřed takovej rádoby nablbej artovo-psychologickej a pak celkem ucházejici survival.
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    WIN_KLO: Ja som cital.. ale nie uplne najnovsie casti.
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    Kdo tady z debaty níže četl komiks?
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    tenhle díl byl dobrá depka.. jsem velmi zvědavá na ty "good news" :) (everyone)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Ti psí byli zajímaví: všimli jste si, jak se Rickova skupina konfrontuje pomocí podobných situací s Garethem? Duch Terminusu skupinu pořád straší.
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    Mne tento mierne odlisny format nevadi - len to obcas posobi dost kontrastne. Rozhovory su ponate dost odlisne, ale ved uvidime.

    Potesil som sa, ze uz konecne znovu objavili vysielacky - ale zjavne to bol len chvilkovy osial. :D

    Inak smrt Tyreesa mi prisla taka trosku nepodarena. Nechal Noaha ktory bol v danom momente mierne mimo sameho a postupoval dalej do domu. Bohate by bolo stacilo, keby ustupil napr. do chodby aby mal Noah "sukromie", ale aby nanho videl a v momente dojatia by ho bol jeho brat kusol. Takto to zas bol super ninja secret fast zombie. :D

    A tie halucinacie nastupili safra rychlo Jim z prvej serie teda vydrzal dlhsie. :)

    Celkovo mi ale serial zacina byt mierne cyklicky. Ihmo hrozne vela casu minaju na vybudovanie vedlajsich dejovych linii a pozadia postav, ktore nasledne splachnu. Napr. druha Guvernerova skupina - vcelku dlhy pribeh, nacrtnute postavy atd. A potom BUM a vacsina je prec.

    Nasledne zas mame cestovanie do Terminusu - dejove linie skupiny (vacsinou nie prilis podstatne) a nasledne nacrtnutie skupiny v Terminuse. BUM, maly navrat a definitivny BUM.

    Nemocnica.. presne to iste. Ako uznavam, ze taketo nieco sa od postapo serialu da ocakavat, len mi pride, ze to casovo/priestorovo prehanaju. Pride mi to ako keby chceli zaviest nejaku klasicku epizodicitu, len zaroven je jasne, ze by to bola prilis velka zmena.
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    ALI_GATOR: Tak mne ti psi prisli vcelku realny vzhladom na to dlhodobe sucho. Predpokladam, ze za lepsich okolnosti by sa ludom vyhli, ale vyzerali byt natom podobne zle ako skupina.


    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    THOMASMORTA: Ednu navštěvuji jen když hledám info, kdy má bejt další epizoda, jinak mi diskutující připadají jako seriálová obdoba x-chatu.

    Díl byl super, napětí se dalo krájet i přes pomalé tempo, to podstatné se odehrávalo v lidech, vůbec nebylo jasné kdo a kdy to vzdá ze tří (s Michonne čtyř.) kandidátů na doplnění stavu WD.

    Hlasuju pro důvěryhodnost Aarona, ta věc s tou bouří a hrací skříňkou...akorát kde se tam vzali ti psi, náhoda nebo test? Samozřejmě chápu, že v post-apokalypse o smečku zdivočelých psů nebude nouze ale to je, pokud se nepletu, poprvé použitý motiv od začátku seriálu.
    XNOELX
    XNOELX --- ---
    co to bylo vcera za prvomajovej pochod?....
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Lidí, já Vás mám fakt rád! Každé pondělí čtu na Edně, jak ten nový díl ještě větší sračka než ten předchozí a pak tady čtu názory lidí, kterým se to líbí. Připadám si pak méně jako mimozemšťan, když jsem z vývojem seriálu spokojen. Ne že by to nemohlo být lepší, ale i tohle je velmi dobré.
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    GANCARCIK: Potěšili mne :-)
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    hustej konec... :) tesim se na dalsi dil, to bude rezba:)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: Podle prvních ukázek na další díl to vypadá, že teď je s návaly pocitu marnosti Michonne. Jinak vítej v klubu menšiny, kterým se tento přístup líbí:-) Komunita fandů na Edně díly z nemocnice dost vypískala.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Díl pěkný, konečně je vidět, že při střihání se začalo myslet a ne jen rutinně přímočaře látat dohromady nějaký sled událostí. Tohle mi tady chybělo, a už jsem chválil ten díl v nemocnici, kde s tím začali. Kvůli hlubokým psychologickým sondám by konkrétně z tohoto dílu mohl klidně stát i dokument nebo něco jako reality show "Experiment kolonie".

    Jinak mimo konce mě zaskočila i Michonne, která začala vyšilovat a pronesla snad více slov, než ve všech předchozích dílech dohromady.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam