ALI_GATOR: Tak poviem - viac menej sa da povedat, ze cela ta udalost je skoro ako v komixe. Problem je v tom, ze tam skutocne posobil ako policajt co sa snazi pomoct a ide proti spolocnosti co akceptuje tyranie, lebo ten co to pacha je doktor a toho potrebuju (ono zas z urciteho hladiska to zas aj logicke).
V serialy posobi uz dlhsie ako magor co ledva udrziava normalnu fazonu. To ze sa zamiloval by bolo este ok, ale to ako to preziva je vcelku chorobne. Napr. ten pokus o bozk na party - v tom momente to bola zenska co ma 2 deti a manzela a zdala sa byt stastna. Potom si par krat kratko pokecaju a je ochotny koli nej zavrazdit jej manzela. Ten je sice pekny hajzel, len sa da vcelku uspesne pochybovat o Rickovej motivacii.
Keby tam dali trochu viac nejakej interakcie - napr Jessie by sa ponukla, ze sa postara o malu. Alebo by ju chvilku spolu kocikovali, proste nieco co by vysvetlovalo to silne naviazanie - posobilo by to lepsie. Takto je to vyslovene creepy.
Ked v komixe tasil zbran na dav, tak to bol extrem, ale nemal som problem postavit sa na Rickovu stranu. V serialovom podani mal sice stale pravdu, ale nejako uz neposobil extra doveryhodne. Proste ten nahly kaz charakteru je pre mna trosku moc umely.
To, ze Cark jednu schytal, ma vobec netrapi - bolo vcelku zjavne, ze to nebol ani nahodou umysel.