• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    NJORL
    NJORL --- ---
    SPLIFFBOY: Ja to v pripade tohoto serialu delam. Protoze se bojim aby tu super gradaci necim neznicili.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NJORL: to ja nedelam, ja i vypinam ripy s trailerem na konci driv, nez si zkazim prekvapeni ;) pokud zapadne, budu jedine rad
    NJORL
    NJORL --- ---
    SPLIFFBOY: Tak si na IMDB precti popis toho o cem bude dalsi dil. Myslim, ze to tam dobre zapadne.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    me to bavi hrozne, kamarad, s kterym jsem vcera sledoval novy dil, mel k chovani postav vyhrady. ja tohle neresim, taky se chovam casto nelogicky a to kolem ani nemusi propukat zombie apocalypse. me spis zklamal ten konec epizody s armadou, to bylo takovy pribrzdeni, akorat kdyz se to dostavalo do tempa.
    NJORL
    NJORL --- ---
    THOMASMORTA: Ono to je vidět i z IMDB hodnocení.

    1. díl 7,8
    2. díl 8.0
    3. díl 8.7

    Strasně se těšim, co bude dál! :)
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    THOMASMORTA: u mě dobrý, jde to tam mnohem mnohem rychleji než jsem čekala. Myslela jsem, že to bude víc kolem té geneze chodců, ale mám spíš pocit paralelního příběhu k TWD akorát že tady to máme bez komatu hlavní postavy ale opět jsou hrdinové lidi, kteří o problému nic nevědí a najednou je to všude kolem nich a oni nějak reagují...
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Sledujete někdo Fear the Walking Dead? Zatím mi přijde, že má vrůstající tendenci - i když brblalů na nelogické chování psotav se najde hodně.
    NJORL
    NJORL --- ---
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    SHARNY: Na Edně je další díl ohlášený normálně za týden... Kde jsi přišel k tomu, že až za čtrnáct dní?
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Tak další díl prej až za 14 dní :( Druhej díl naprosto super. Jestli to bude mít pořád takhle hustou atmosféru, tak budu mít fakt radost. Snad nejlepší byla scéna s policajtem, jak nakládá vodu.
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    amc mám teď nově, chtěl jsem si novej díl nahrát při noční premiéře na settopboxu a byl jsem pak nepříjemně překvapenej, že už to bylo nadabovaný. neznělo to nijak hrozně, ale nebyl jsem na to zvědavej, nicméně jde přepnout do anglickýho znění, jen titulky mi to nenabízelo.

    nicméně druhej díl super, baví mě to. dostal jsem všechno, co jsem čekal, a kde co navíc. info o tom, že druhá řada FTWD má mít 15 dílů, vítám. Spolu s TWD bude na co koukat větší část rok :)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    FLLIP: Taky jsem našel. Ale dam přednost AJ. Malej ten dabing je? To to do ČR posílají s předstihem? Nikdy jsem kabelovku neměl, tak nevím :-)
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Link na druhý díl s dabingem
    Zivi-mrtvi---Pocatek-konce-01x02-CZ-Dabing download - Sdilej.cz
    https://sdilej.cz/7271839/Zivi-mrtvi---Pocatek-konce-01x02-CZ-Dabing.avi
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    BTW, trailer na další díl:
    Fear The Walking Dead Season 1 episode 2 promo “So Close, Yet So Far”official
    https://www.youtube.com/watch?v=veP0bE8Vq0g
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    VASHA: Když už jsme u těch soundtracků. Possible spoilers :D
    "CARL POPPA" — Lyric Video
    https://www.youtube.com/watch?v=Q9aM9Ch97U8
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WIN_KLO: nemyslim si,nemrtvejch bude pribyvat, masakr se bude sirit, propukne panika, budou jatka...do toho cekam drama zombie cernej pritel vs dcera, hledani dcery zbytkem rodiny, abstaky syna... podle me to bude sranda. a me bavi i twd, 3. a 4. serie byly slabsi,5. podle me sla kvalitou nahoru. ja jsem v pripade tohohle serialu vdecnej divak,neremcam.
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    SPLIFFBOY: S tou pozvolností... ono to možná bude víc a víc rozvleklý. Už i u TWD mi přijde, že některý díly jsou vyloženě vycucaný z prstu, aby se to doklepalo do season finale. Nenechme se zmást, ono to možná ještě bude uplně debilní :D Na prvnim díle si prostě dali záležet.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    moje ocekavani,ktery zas tak uplne maly nebyly, to predcilo. ten hejt je i na edne treba, ale prijde mi to jako vyplody pubertaku, co by radi survival akci od zacatku po konec, bez ohledu na pribeh. pritom jeho prvni nastin me bavi, postavy ty rodinky taky a myslim, ze to muze fungovat a byt ted jen lepsi. celou tu hodinu pilotu jsem sice stravil napjatej, kdy a jak to uderi, ale takhle pozvolne je to vlastne celkem fajn.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Já byl taky celkem spokojený, jako mohlo se to rozjet trošku rychleji, ale už se těším na další díl. A doufám, že tam alespoň trochu naznačí/vysvětlí začátek infekce. Není někde časový přehled, kde by bylo vidět co se zrovna dělo s Rickem během toho prvního dílu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam