hmpf. Tak Fear považuji za dost nevyvážený - první tři díly jsou takovou předmluvou dalším třem dílům. Přičemž čtvrtý díl je jen taková expozice k pátému dílu, kde se něco konečně děje a v šestém díle se snad konečně dozvíme, o co vlastně v téhle minisérii má jít.
Když si pouším v kuse třeba pátou sérii TWD nebo druhou polovinu čtvrté série, které jsou považované za roztahané, tak to pomalejší tempo dává smysl - ale tady mi to přijde už trochu moc.
Ale zatím pro mě má seriál stále stoupající kvalitu - a Travis konečně taky dokázal něco vyjednat a ukázal, že není vyslovená loutka. I když s tím jeho sluníčkovým přístupem netuším, jak dlouho vydrží.
Černoch v záchytném táboře vypadá na příběhově slibnou postavu - ale doufám, že ho udrží jako ambivalentní charakter a neudělají z něj totálního zmrda, jako se to povedelo ve druhé sérii se Shanem (když jsem na to koukal podruhé, tak mi jeho psychologiká proměna nepřišla nepochopitelná, ale přesně od okamžiku, kdy zabil Otise, bylo jasné, že už překročil hranici a je nezvladatelný... nicméně už před tím byl potenciální přítěží, protože od začátku se projevoval tak, že není týmový hráč).