MIK_CZ: Takže těch 6 sérek plných krve, vytahování střev, přejíždění těl doprovázených různými zvuky a hnijících nechutností bylo před čárou? Naopak jsem rád, že konečně někdo upozornil na to, že když člověka silně praštíš do hlavy, tak mu může vypadnout oko. Za mně nejvíc realistická scéna spojená s téměř dokonalou prací maskérů! Nevyžívali se v tom, nenatáčeli pomalé přiblížení k oku nebo přehnaně podrobný zoom, vlastně zpočátku mi ani nedošlo, co se stalo..
Napínání OK, emoce: imho to bylo záměrně tlumené: opět šlo z herců dostat více a spolu s pořádným hudebním pozadím mohlo jít o nejdrastičtější dílo posledních X let. Asi by jim takový díl už zabanovali.
CATHACK: Předvídatelný, alespoň dle mně rozhodně ne. Komix jsem nečetl, nevím jestli tam nebyl nějaký spoiler..
Zdlouhavý mi to nepřišlo, herecká onanie se imho narozdíl nekonala: jednak bylo potřeba pořádně představit Negana, radikálně změnit pravidla hry, druhak představitel Ricka neumí moc hrát, stále je moc gumový. Sice jsem po minulém dílu kritizoval Neganův výkon za to, jak se tam kroutil, ale myslím, že si to v tomhle vyžehlil, nějak mi jeho postavení a charakter do sebe zapadl.