• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ICELANDBOY: Bylo to napsané speciálně pro seriál, nejspíš to sehraje v druhé polovině seriálu... Ale bylo to opravdu slabé. Jediný okamžitý projev v ději je ten, že Tara má tajemství, které může výrazně zvrátit situaci... V této sérii zatím nejslabší díl, a to jsem se na zkoumání okolí docela tešil.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    neserou nekoho lidi, co nedokazou oddelit fikci a realitu?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Me zas sere kdyz se dva herci, na jejichz nenavisti je postavena momentalne atmosfera serialu fotej tak jako dole.
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    HACECKO: mozna, je to jedna z variant..ja mam jinak ty "kecaci" dily pomerne rad, ale tohle mi vylozene nesedlo...a trosku me zacina stvat, jak se ten pribeh vetvi porad dal a dal..Ezekiel, ted zas tyhle Amazonky...a treba o Carol ted zase 4 dily ani zminka :/
    HACECKO
    HACECKO --- ---
    ICELANDBOY: To mas blbej pocit. Amazonky maj zbrane a jeste budou hrat urco v pribehu roli. Podle me se vsechny Neganem vydirany skupiny spoji v boji proti nemu.
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    6.díl...mno...mám pocit, že kdyby nebyl, tak se vůbec nic nestane..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    best friends :)

    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    WANAH: Já už to hlavně nehraju :)
    WANAH
    WANAH --- ---
    ALI_GATOR: to hraješ na PC? :)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    ALI_GATOR: Ta gamesa je nehorázný shit...pryč s tím z disku!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    pětka byla plná patos a kýče, slzičky, pusinky... ale traktor vs auto a pěstí Gregorymu pobavily.
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    mně se hrozně líbila scéna na začátku 4. dílu, jak jim Neganův stín tloukl na bránu "little pig, little pig" vytvořili tak geniálně hustou atmosféru..
    a v 5. byla pěkná hudba, akorát z Kárlovýho románku mi nebylo dobře
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    WANAH: 5-10 mega instalací...respekt!
    WANAH
    WANAH --- ---
    Koukam že v TWD:No mans land dělají ke každé epizodě tematická kola. Minulý týden bylo třeba ničit rádia ted se zapalují matrace. :D
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    SPLIFFBOY: Ten smysl je v tom, že jako divák (ovšem nejspíš ne jako obyvatel Alexandrie) víš, že Spasitelé jsou řízeni dost autoritatvním centralizovaným způsobem. Tenhle systém uspořádání bývá velmi náchylný na odstratění hlavy systému - často se buď rozpadne, nebo utopí ve vnitřních válkách o nástupnictví. Zkušení diktátoři mají ihned pod sebou nějaký komitét, který je nahradí v případě pádu a případné války o nástupnictví se omezí na intrikování, ale ne na "občanskou" válku. Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by Negan kromě své pravé ruky jménem SImon měl i nějaký takový komitét.
    Nicméně, i v takovém případě by to byla šance jen pokud by se jim podařilo odstranit útok té karavany - což by asi šanci měli, pokud by na to byli připraveni a ne zaskočeni se staženými kalhotami...

    Jinak nevím, jestli je Rick zlomený, nebo přehrává, každopádně ta situace by se dala brát se stejným výsledkem i tak, aby neztratil tvář před vlastními lidmi - teď se chová jako hysterka, přitom by mohl zaujmout před svými lidmi postoj člověka, který naprosto racionálně zvažuje rizika a uvažuje dopředu - pak je naprosto jednoduše obhajitelné, že v tuto chvíli si nemohou dovolit riskovat. I kdyby to mě jenom hrát, bylo by to lepší pro morálku jeho lidí.

    Negan třeba neví o všech lidech z Alexandrie - mohl by poslat Taru, aby zajela na výpravu zpátky do Terminusu nebo věznice a zjistila, jesti se tam nedají nabrat nějaké další zbraně - obě místa jich byla plná a minimálně Terminus nestihli vyrabovat. Předpokládám, že do věžnice převezli zbraně z Woodberry a určitě je nestihli pobrat všechny při spěšné evakuaci.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ALI_GATOR: sorry, ale to co pises je uplnej nesmysl. oni bojovat zkusili, stalo je to zivoty dvou dulezitych clenu skupiny. ty navrhujes hned pri dalsi prilezitosti bezhlave znovu zautocit s vedomim, ze to urcite odpiska Daryl a velmi pravdepodobne i celej zbytek skupiny. kde je v tom nejakej smysl? kazdej s pudem sebezachovy skloni hlavu a pocka na svou prilezitost, kdy ma nejakou sanci.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: Tak mě napadá, že jediný, kdo momentálně tuší vnitřní poměry, je Daryl, který mluvit nesmí. Ostatní nemají moc z čeho vidět, že organizace je držena silou. Další faktor je, že by museli odstranit i Simona - nejspíš není tak silný vůdce jako Negan, ale má poxstavení, kdy by byl bez problémů akceptovaný jako jeho následník.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    SPLIFFBOY: To ani nebyla tolik hrdinná spekulace jako reflexe toho, co všichni ve skupině cítili (nebo po návštěvě Negangu začali cítit) a vyřkla to Mišona: tohle už není život, minimálně nepatří jim. Navíc Negan je diktátor..kde bereš jistotu, jak by se zachovala banda bez něj? Útočit na po zuby ozbrojenou grupu a schytat kulku či rovnou RPGéčkem nebo odjet od těch sraček co nejrychleji a nejdál??
    Velmi strategické od Negana byla návštěva v polovině lhůty, asi tím zamezil, aby v Ricklandu stihli promyslet situaci a nastražit léčku.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ALI_GATOR: jakej by to mělo smysl, obětovat Daryla a vzápětí celou skupinu. bez ohledu na tyhle vaše hrdinný spekulace - ve finále poslední řady bylo dost jasně vykreslený, že je přečíslujou způsobem, že to skupina neubojuje. zabít Negana by znamenalo sebevraždu, bez ohledu na budoucí nástupnictví po něm by to skupina nedala. Negan nezabijel bez účelu, zabíjí, aby si je podřídil, ale jejich práci respektive její produkty, potřebuje. pustit ho dovnitř bylo jistě nepříjemné, ale nevyhnutelné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam