• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Ta scéna s tygrem a "příjezd" kingdom a hilltop byla trochu odfláknutá, šlo z toho vytěžit víc, i ta hudba byla taková "vesele blboučká".
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    EVILMIND: Jo, na tělocvikáře dobrej básník.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    A každopádně ten Neganův "shit" proslov k Rickovi, to je tshirt materiál, pure gold, doufám to někdo graficky zpracuje a přidám si ho do sbírky! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    IMHO to bylo naprosto skvělý až do tygra. Chvíli jsem si dokonce říkal, jak by bylo boží, kdyby sezona skončiila přesně stejným cliffhangerem jako ta minulá, ve skoro stejné scéně... :-) Bohužel pak to šlo do kytek no.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ZUULLUU: Vůbec nemusíš mít strach. To ještě nevíš, že Nyx je plnej samozvanejch odborníků, který by každej díl sami natočili daleko líp, ale nemaj na to prachy, a tak aspoň nemilosrdně ztrhaj každej další díl, ač je nikdo nenutí na to koukat?
    Já u těch seriálů zůstávám, spíš uvažuju, že přestanu sledovat některý auditka, protože tohle už je tady fakt folklór...
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    MIK_CZ: To já bohužel nedokážu, zvědavost mně nutí pokračovat dál, a takhle jsem protrpěl několik řad How I met your mother, Dextera, a mnoha dalších seriálů, který producenti vyždímali do poslední kapky...
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    Myslim, ze jsem s tim serialem skoncil :)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Nejlepší byla Schrodingerova Sasha.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Jak jsem se těšil na delší stopáž, tak mě ve finále akorát srala :D Sashiný flashbacky nudný a zbytečný, závěrečná bitka fakt trapná (třeba oproti tý, jak Alexandrii obsadili walkers), a hláškující Negan až moc přehrával.

    Ta figurka vojáka, pochopil jsem správně, byla od Dwighta?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Poslední díl supr.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    EVILMIND: Dej si facku a nespoiluj!
    Že sem vůbec lezu :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Já bych rád viděl, jak při tom patetickým útoku všichni stávající zoufalci pomřou, a další série bude jen o Neganovi sjednotiteli. Nicméně jelikož jsem to už četl, tak příliš nedoufám v razantní změny proti comicsu... :-(
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Já to vidím takhle:
    Navzdory mýmu předchozímu očekávání je docela dobře možný, že Negana nezabijou, spíš bych čekal, že někam zdrhne apod. Na to se tam děje moc věcí a nevím, jestli by to všechno šlo takhle pěkně zkondenzovat do posledního dílu. Ale mohl by to bejt dvoudíl a vyloučený to samozřejmě není. Mohlo by se stát, že Rick sice tu bandu rozpráší, ale Negan se někde ukryje a další série bude mj. o tom, že se ho budou snažit zlikvidovat a on bude v netypický pozici (už ne ten samolibej kroutící se šílenej hráč baseballu).
    Na druhou stranu, jestli ty zmetky porazej, není důvod, proč by v tom kraji nezůstali – táborů je tam dost –, a pokud jo, tak o čem by další série byla, jestliže nebudou zase na cestě? Těžko potkaj někoho horšího, než je Negan, že jo. I když to si člověk o Guvernérovi myslel taky. Teď už by to mohlo eskalovat snad jedině k nějakejm vojákům s tankama apod. Pokud ho ale sejmou (a kdo? Rick? Maggie?), fakt nevím, kam odtamtud pokračovat.
    Nicméně stejně bych radši, kdyby už mu zatnuli tipec...
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    ZUULLUU: tak oni saviours taky nejsou zrovna seal team six
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Tyvole. Piráti z Karibiku...
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Aha, dik.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JAMILLOS: bednu aspirinu
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Co jim to v tom minulým dílu Simon přivezl v tý krabici?
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    ZUULLUU: "smazala jsem se, protoze jsem byla vytocena , protoze se nechci konfrontovat s takovymi jako jsi ty"...ehm...Vicky Pollárdová???
    :)

    SEGA: Jsem mrtvolně klidný!
    SEGA
    SEGA --- ---
    ALI_GATOR: sklidni hormon
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam