• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _BENNYZákazy ve společnosti
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    zakaz netruchleni (toto uz je silne kafe)

    KLDR: Kdo netruchlil, půjde do koncentračního tábora - www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/kldr-kdo-netruchlil-pujde-do-koncentracniho-tabora-f83-/ln_zahranici.asp?c=A120111_150105_ln_zahranici_mtr
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    _BENNY: A problém je vyřešen! Ještě by to chtělo zakázat nezaměstnané, hloupé a taky sprosté lidi. A taky nemám rád totalitáře. Můžeme je všechny zakázat, prosím? :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    NICOLE: to je hezká myšlenka. CRV - Centrální Registr Všeho. To si s dovolením vypůjčím a hanebně využiji, děkuji :).
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    ENKIE: zajímavý je i navazující článek
    Útulky žádají povinné čipování psů a celostátní registr zvířat
    Takže když už jsou úředně evidovaní všichni lidé, budeme evidovat psy. Copak bude asi na řadě dál? Centrální registr úplně všeho?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PATISLAV: anebo se jedna o zcela pragmaticke duvody typu mala domu kamaradovi, ktery ma firmu na analyzu DNA
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    ENKIE: mě vždycky zajímá, jestli jsou autoři tak hloupí, že nedohlédnou důsledky takových opatření, anebo jsou to opravdu totalitní svině, které metodou vaření žáby připravují cestičku k ještě horším zvěrstvům.
    ENKIE
    ENKIE --- ---
    A jeden napad mistnich socialistu (PSOE) ve meste, kde ve Spanelsku ziju. Konzervativni pravice (PP) ho nastesti zatrhla jako prehnany.

    Jsou tady obcas psi hovna na ulicich, protoze podivini chovajici psy v mestskych bytech se s nima sice radi mazli (zvirata jsou chlupata a maji hebkou srst..), ale nechce se jim hrabat se v jejich hovnech, kdyz ma pejsanek potrebu. To pry odpuzuje turisty.

    Resenim podle socialistu neni vic policajtu v ulicich a poradne pokuty, ale naprosto totalitarsky system, ktery zcela poslapava presumpci neviny, stejne jako jina byrokraticka prevence porusovani zakona. Kdyz jsem to cetl, musel jsem se smat, protoze mi to pripomnelo, jak levicova spina zachazi i s obcanama.

    Socialiste chteli zavest databazi DNA vsech psu ve meste, povinne pro vsechny psy. Kdyz se najde nekde psi hovno, udela se z nej analyza DNA, a urci se podle databaze majitel toho pejska, ktery pak zaplati pokutu.

    No potes takove napady, kombinace vyspele technologie a lidske spiny nevazici si sve vlastni ani cizi svobody, dokaze vytvorit dokonalou totalitu.
    ENKIE
    ENKIE --- ---
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    Finský boj s alkoholem: Pokus o řízenou substituci kořalky pivem | Finmag.cz
    http://www.finmag.cz/cs/finmag/ekonomika/finsky-boj-s-alkoholem-pokus-o-rizenou-substituci-koralky-pivem/
    ANIMAK
    ANIMAK --- ---
    PATISLAV: tak pamatniku tu je spousta ale rekl bych ze tady by to zas nikoho neiritovalo natolik jako v usa....jen doufam ze se nedockame stylu policejni stat i u nas v takovem meritku jaky je na tom videu
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    ANIMAK: máme něco podobného někde u nás? Že bych si taky šel zatančit nebo zazpívat....
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    Islandský boj s alkoholem: zakázali pivo, povolili kořalku, prokázali marnost regulací | Finmag.cz
    http://www.finmag.cz/cs/finmag/ekonomika/islandsky-boj-s-alkoholem-zakazali-pivo-povolili-koralku-prokazali-marnost-regulaci/
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Klasická hláška: "If we can protect just one child, we've done our job".

    Pedobear on KRQE News - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=71MCA59Krls


    _BENNY
    _BENNY --- ---
    zakaz nepodvadeni a nelhani

    Řecký statistik nechtěl falšovat údaje o zadlužení, hrozí mu doživotí – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/251880-recky-statistik-nechtel-falsovat-udaje-o-zadluzeni-hrozi-mu-dozivoti.html?ref=zpravy-dne
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    v jihlavě jednomu známému soused pod okny topí penumatikami a podobným hnusem a bojuje s tím jak to jde, natáčí na video co hoří, jakým kouřem to hoří a jak daleko od okna mu to hoří a stejně to nějak nejde vyřešit.., nevím jestli je nabourání soukromí kontrolou kamen adekvátní, ale praxe pálit kdo-chce-co-chce v outdooru se mi nelíbí
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    ENKIE: nejake moc toxicke to asi nebude, to by asi doma nespaloval

    - ha ha ha. lidi přece njesou hloupí, nikdo z nich :))

    a když už jsi nakous to vlastnictví, bych to viděla tak, že ano, ať si na svém pozemku spaluje kdo chce co chce, ale ať zajistí, aby mě na mém neobtěžovali jeho splodiny.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    ENKIE: proč by to neměly být toxické odpadky? Moje babička právě v Karviné svého času pálila PET lahve, aby ušetřila za komunální odpad. Dobrá věc je to pro ozvduší a tedy pro nás všechny. Nevidím důvod, proč bych měl kvůli nějakému debilovi dýchat jedy a škodliviny.

    Tvoje řešení je totální demence a převrácení principu svobody.
    ENKIE
    ENKIE --- ---
    PATISLAV: Dobra vec pro koho? Pro tebe? Nebo pro toho, kdo se tim spalovanim zahriva? Nebo snad pro tu neexistujici "spolecnost"?

    Jinak pokud nekomu vadi, ze jeho soused spaluje odpadky (nejake moc toxicke to asi nebude, to by asi doma nespaloval...), tak existuje zcela jednoduche reseni - nabidnout sousedovi vyhodny odkup jeho pozemku. Na svem vlastnim pozemku si pak muzes dle sve libosti rozhodovat o tom, co budes a nebudes spalovat. Nebo ho jakkoliv jinak vystrnadit za pomoci vlastnich zdroju - treba soukrome bezpecnostni agentury. Kazdopadne ne na ukor svobod a za zdroje nekoho jineho prostrednictvim statu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam