• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEBaterky & Svítilny =€
    RSZ
    RSZ --- ---
    JIKE: jsou, ale zase ten tvar je do kapsy, na nošení ala nůž s klipem, díky tomu naprosto skvělej, váleček do kapsy je prostě prostorově neefektivní, nitecore nanuk super
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ANARCHY: Err, všude vyměňte EDC29 za EDC37, spletl jsem si označení...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    JIKE: Napřed jsem měl EDC27, ale to zamykání a odemykání tlačítky bylo dost otravné, tak jsem si pořídil EDC23, a teď si začínám říkat, že možná potřebuju tu EDC29 - a zase kvůli tomu zamykání, protože sice je mechanické šoupátko na boku u EDC23 o level jinde než odemykání tlačítky u EDC27, ale je moc vystouplé a občas se mi v kapse samo odjistí, a na té široké straně jakonu EDC29 je to IMHO lepší.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ANARCHY: pročpak?
    JIKE
    JIKE --- ---
    integrovaný články jsou prostě problém. letos jsem vyhodil cca 20-30 akumulátorů včetně vyoperovaných ze zařízení jako kamera v autě + blikačky a svítilny. je to ZLO! nafouklý jako polštáře! dělat je úplně na kukačku! mám tu zařízení asi 15 let starý a LI-POL stále ok. Svítilny jedině už s vyměnitelným AKU... nepočítám Felixe na klíče apod. ale cokoliv je build-in Battery - nebrat.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    chjo, začínám nenávidět Nitecore...

Nitecore Went Too Far… In a Good Way | Nitecore EDC37 Review
    https://www.youtube.com/watch?v=lqH7CKx82ic
    MAOLIS
    MAOLIS --- ---
    Měl by někdo zájem o Petzl Tikka nebo Tikkina ?
    Svítí, ale je špatný kontakt v uložení baterií.
    Prasklý přední díl. Nemá vliv na funkci.
    Na náhradní díly.
    Za odnos a jednu Plzeň.

RSZ
    RSZ --- ---
    PROTIWEN: nakonec fenix tk16 + příslušenství

ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    RSZ: Ten má alespoň poctivé testy místo obvyklé dojmologie výrobkem uplacených diletantů (tedy u nás asi všech).
    RSZ
    RSZ --- ---
    tyjo, Bekr do toho dal celkem dost práce, slušný. Předpokládám, že vše půjde najít i v PDF, jako když testoval baterie/aku.

MEGATEST 203 Svítilen - Výběr těch nejlepších
    https://www.youtube.com/watch?v=snBffCYC-Bs&ab_channel=Ji%C5%99%C3%ADBekr
    VACA
    VACA --- ---
    Sice neni patek, ale ja bych na to pres tejden zapomel

Man Uses Blinding 100,000 Lumen Flashlight to Escape from Police" 👮‍♂️💡
    https://youtube.com/shorts/4JL8d9_8Jok?si=SOLx1bMqICeKBhip
    JIKE
    JIKE --- ---
    PROTIWEN: Prosimte tušíš… jestli Fenix má v plánu dělat tuhle svítilnu i v celove verzi? Na AA?
    Jasne ze je mozny tuhle svítilnu narvat do celovyho upínají treba z ruby (gumovy) apod. A nosit na boku… ale čelovka s těmito parametry a red light by byla pecka…

Nabíjecí LED svítilna Fenix LD12R - LED svítilny a čelovky Kronium.cz
    https://www.kronium.cz/nabijeci-led-svitilna-fenix-ld12r/prod_2652.html

Diky
    JIKE
    JIKE --- ---
    MATT: Znamej má a chválí si to - poměr cena výkon ale nic extra nečekej.. není to fenix kuprikakdu … pokud. Účes kvalitní z Číny plus minus.. počítej okolo $15 plus s tím že počítej že záruka nebude 2 roky… ale 1-2 měs… často akumulátor neodpovídá realitě apod.. takže po 2 letech kontrola aku.. minimálně..
    RSZ
    RSZ --- ---
    MATT: mám, používám při nějakým pájení apod., na to je to rozptýlený světlo celkem fajn
    JIKE
    JIKE --- ---
    ANARCHY: Cyklisti jsou tak často marny!!! I na silnici.
    Potápěči ve sklepě….
    90%+ nic reflexního, žádný blikacky, neviditelný …. Leze mi to na nervy!!! A co víc!!! Nenaučili sw stále zvonit ze zadu sjezdu jako dobytci!!! (Jak silnice i pěší/cyklo Zóna) konkrétně milicovsky kopce. Kdyz jedeš s detma je to vo drzku siky nim… nekdy potkám i cyklistu alespoň se zadním skomírajícím světlem.. výjimečně kvalitně vybaveného… pride mi ze na to uolne se*ou…

V decathlonu rok zpátky jsem potkal u světel důchodce ne.. resili světla a cenu..
    Prám se slušně.. kdy chcete jezdit? Ve dne nebo v noci?
    Prej ve dne.. říkám tak odrazky jsou vám vlastně k prdu, silný světla blikaci ve dne! A reflexní prvky (výrazný oblečení).
    Prej proč ve dne.. říkám mu ze na silnici nejsou vidět když jsou oblečeny jako silnice nebo keře okolo!
    Ve dne silný strobe a budes alespoň trochu vidět. V noci reflex a slabší strobe vzadu a i v předu.
    Čučeli. Říkám jak ro děláte v aute? Svítíte přes den ne? Ma to duvod!
    Ne koupil jsi nejaky low lumeny.. dalsi molitanový cyklista…
    Alespoň ze si Neco koupil..

Jsem z tehlech molitanovejch bikerů a chodců uplne nas**** ohrožuji sami sebe i okolí…

Když už na den tak neco co ma smysl… dopředu i dozadu..
    v noci stačí slabší ale o to vic to funguje..

Denní treba:

I just found this on AliExpress: US $67.84 | RAVEMEN FR300 Bike Daytime Headlight Compatible with Garmin XOSS IGPSPORT GPS Rechargeabl Bike Light Safety Side Visible
    https://a.aliexpress.com/_EIJVLL3

Zadní: (tohle mam a na silnici troubím 😂)

I just found this on AliExpress: US $41.95 | Bicycle Rear Lamp Braking Light Burglary Alarm Remote Call Wireless Control USB Charge LED Lantern Bike Finder Horn Bell A8 Pro
    https://a.aliexpress.com/_EGmY3Ah

Navíc jde o to, že reflexní prvky v noci jsou vidět i na půl kiláku co jsem zkoušel… ve dne nula….

Nejhorší je v noci silný strobo do oči.. to neni potřeba.. kor na silnici…
    JIKE
    JIKE --- ---
    PROTIWEN: Diky moc za pomoc s Fenixem na AA a hlavne s RCR123A do Ruby!!! Peisti vikend projde hard testem 😂😂😂 950mAh bude změna oproti 700mAh ale 5clet stary… vubec mi nedošlo ze uz mam Ruby tak dlouho… Pecková!
    Oživeni ty 5 let RCR123A fenix 700mAh neslo (pri refreshi cvakala) takze vydržela i tak děsivě dlouho na ro ze tyhle články toho moc nevydrží.. takze palec nahoru!

Btw: pod stromkem bude ten AA ruční fenix !!!
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    RSZ: Menší změna, PD36R PRO bude i bez mini-lite. A to ještě dneska.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..teda PD36R PRO
    RSZ
    RSZ --- ---
    PROTIWEN: jj na TK16 jsem taky koukal a mám ve výběru, na PD36 se podívám
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam