taky se mi to moc libi tyhle svítilny. ale obrovsky problem je životnost... integrováne články, nebo proprietární ... dost problem. životnost dle užívání a kvality článku. často u shitových integrovaných je 1_2_3 Max roky, u lepších a kvalitních s nižším zatížení až 5 let. vyjímečně až 10 let - mám u nízko odběrových zařízení LI-POL.. pak vyhodit nebo umět si poradit - objednat, otevřít, napájet...
Důvod proč je mám taky na klíče - počítám s tím. a Důvod proč preferuji Fenix apod. Kvalitní elektronika, kvalitní zpracování, vyměnitelné články, vysoká životnost. a spolehlivost... Viz před časem výměna RCR123 u RUBY Fenix.. tam je problém u první MICRO-USB verze, že mi odešla izolace na nabíjecí slot - guma :-( nicméně i to se dá řešit... obecně řečeno, integrované články u vysoko-výkonostních svítilen jsou problém. jde o teplo + spotřeba v čase... U Fenixu vim že dávají kvalitní. mám svítilnu už 4tym rokem a paradoxně při měření kapacity, je kapacita vyšší než udávána maximální výrobcem. Nizke výkony, menší využití, pravidelné dobíjení i bez použití co 3 -6 měs...KOnkretne model FENIX E03R klíčenka. RED + White celokovová tělo. Za me velmi kvalitní.
pozn od kamarada: jeho přítelkyně nabíjela tuto svítilnu v kůlně, po kabelu při nabíjení tekla voda - kapky do USBC - došlo zkratem k explozi - díky konstrukci mikroqgranát. rozmetaný po celé kulně moc se toho nenašlo - nebyla nutnost hasit.. Proto je lepší SILIKON záslepky a ne GUMA - při izolaci svítilen - jejich napájecích slotů (USB-C příkladně)