měl jsem ještě u KA94 šanci otestovat TERMINATORa + TRITONa + Warriora
Svití to jako blázen. Ten terminátor je dost podobný warrioru , jak velikostně tak konstrukcí. Svítí intenzivněji ten terminátor. lm tomu odpovídají. SUper svítilna. Ale mám warriora, tak pro mě zbytečné.
Triton? to je pořádnej kus svítilny... ideální ne velký zahrady, do přírody, nebo BASE svítilna do baráku... . je větší, ale ne zase o moc (pokud se nepoužije nástavec).
Když to porovnám s bráchovou MAGLITE na 5x ty největší buřty, to se fakt nedá srovnat... :D jsme s Bratrem testovali jeho AA olight asi 250 lm a tu Maglite na 5 buřtů... to byla sranda. baterka jako tužka do ruky svítí tak 10x líp než Maglite obušek do ruky :D spíš tyč :-)
Ale kvalita je na tom Tritonuvidět. Hlavně ta variabilita nástavců a akumulátorů, ten difuzer v základu je ideální.
svítilny jsou fakt nevyužité, jsou k nepoznání nové. (je vidět, že ležely v šupleti). doklady má také, férové jednání. Takže kdo má zájem, jednejte, dokud jsou.
Prodané už má: Tank 007, a Warrior M20s speciální edice... Za tu cenu se nedivím...