tak jsem si pořídil zebra light čelovku H31W, dokud ji měli za 1100 . čelovku co jsem měl se mi zničila. od OMW .
musím říci že jsem nechtěl na tužkovku kůli ceně svítilny a také kůli váze. tato malá je super, a olivová, a má výdrž na 4,3 lumeny 4 dny a na 0,43lm 21 dní, takže na ryby a na malé práce ve tmě je to super... nejvíce využiji asi 21lm a 4,3 lm. a díky tomu jsem zvolil i díky akci a ceně tuto svítilnu. a bílé světlo je fajn.
http://www.ledshop.cz/led-celovka-zebralight-h31w~z5680.html
Parametry:
• Použita je špičková LED dioda Cree XP-G (neutrální bílá 4000-4300K) s životností 50 000 h.
• Čelovka má 3 režimy, přičemž v každém lze volit dva světelné výkony, dohromady tedy lze navolit
6 světelných výkonů!
Vysoký režim (Max)......189 lm (0,9 h) - [103 lm (2 h), stroboskop 4Hz]
Střední režim (Mid)........37 lm (12 hodin) - 21 lm (23 hodin)
Nízký režim (Min)..........4,3 lm (4 dny) - 0,43 lm (21 dní)
Výdrž je měřena při použití lithiové baterie Panasonic.
Uvedené světlné výkony jsou udávány až po ztrátách na reflektoru a sklíčku (OTF lumens).
• K napájení lze použít jednu lithiovou baterii CR123A, nebo Li-ion akumulátor RCR123A.
• Elektronika s digitální konstantní regulací zaručuje stále stejnou svítivost až do úplného vybití baterie.
• Světelný kužel je čistý, vnější světelný kruh (halo) je vyzařován v úhlu 76 st., vnitřní světelný kruh
(hotspot) je vyzařován v úhlu 9 st. (průměr 90 cm ve vzdálenosti 6 m).
• Ovládání pomocí mikrospínače na konci těla s životností 200000 sepnutí. Povolením šroubovacího
uzávěru lze zabránit nechtěnému zapnutí čelovky, například při transportu v batohu.
• Texturovaný reflektor pro hladký světelný kužel.
• Čočka z tvrzeného skla Schott s antireflexními vrstvami.
• Čelovka lze v držáku plynule naklápět ve velkém rozsahu, což umožňuje naprosto přesné nastavení
směru světla podle potřeby.
• Čelovka je vodotěsná dle normy IPX8.
• Vyrobeno z tvrzené hliníkové slitiny s povrchovou úpravou Hard anodized III, barva olivová