GALENIUS: ta je dobrá, kdybych nekoupil tu zebru na CR123. tak bych koupil tuhle ,ale ta byla v nabídce až pozdeji :-/
jinak je fakt dobrá, i natáčení světla dolu a nahoru. Sice mi přijde že se dost na max výkon hřeje. což do cca 5 minut bylo dost znát. na nižší je to okay. a jak je tam liion článek a tak malej, není to na čele skoro cítit. takže pokud tam budeš mít těžší ni-mh, tak to bude těžší, ale ne o tolik.
Hlavně já mám asi 6 režimů, a vystačí mi uplně v pohodě 3 režimy.
tu co jsi teď postoval má cca těch 12 režimů. a výkon jako Tiablo. u Tiabla mě mrzí, že tak rychle sežere baterii. když tam dám AAčko za cca 4 koruny z KIK tesco diskont, tak se sníží asi po 40 minutách jas, a jede to na tak malej výkon, že to je horší než nejlevnější vietnam čelovka. Takže preferuju li-ion články.
U tý zebry jsem to zatím u vody testoval asi jen 2x na rybách. a doma taky. a zatím jsem spokojenej. mám tu co má white odstín světla. dobrej kužel světla.
já už asi nic kupovat jen tak nebudu, mám peckový svítilny. ale tahle mě děsivě láká: + ta zebra co jsi postoval, ale to bych musel prodat tu svojí. ale teď jsem nakoupil ve slevě asi za 23 kč cca 10x CR123 nenabíjecí. takže jsem v pohodě. a mám 2x AKU CR123. (tu zebru jsem měl asi s 500Kč slevou co byla na LEDSHOP, jinak bych šel do AA verze) ale ta kompatibilita s AA je fakt supr
Klarus XT11 Hunting Light with XM-L U2 LED
http://www.klaruslight.co.uk/klarus-torches/rs11-rechargeable.html