• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEBaterky & Svítilny =€
    JIKE
    JIKE --- ---
    TABORACEK: no jasně. mám link v záhlaví :D dík za tip. výhoda je že vydrží fakt dlouho nabitý jako backup. narozdíl od nabíjecích. Jsou dobrý Sanya. Leta jsem měl AA nabíjecí NI-MH a ještě mám.

    co tyhle, jak dopadly tyhle originály ? případně ten test?

    http://www.ledshop.cz/baterie-lithiova-cr123a-surefire~z0564.html
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    JIKE: Tady: http://www.ledshop.cz/lithiova-baterie-cr123a-sanyo-3,0v~z4716.html

    Koukal jsem i do nejakyho testu a nedopadly uplne spatne, nejlepsi jsou asi ty duracelly, ale ty jsou taky o pulku drazsi, takze proc ne sanyo ve vetsich poctech:)
    JIKE
    JIKE --- ---
    TABORACEK: myslím že vím kde. já vlastně taky za asi těch 30-35 sehnal, ale to bylo z nějakýho projekru čloěk, který to nakonec nedělal a nechal jim to tam a čátčně to zaplatil. a kde?
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    JIKE: Sanyo jsem nasel za 39Kc/kus, takze to zase neni takova lace...
    JIKE
    JIKE --- ---
    Olight M3X & Crelant 7G5CS with Sony HDR-CX430 - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=LfdQG6SrA50&feature=youtube_gdata_player
    JIKE
    JIKE --- ---
    TABORACEK: trusty jsou low endy, mám jednu 18650 a mo nedává. a nenabíjecí s u nás dají sehnat za 75ks co jsem měl šanci.
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    Vazeni, jake mate zkusenosti s bateriemi z DX? Konkretne me zajima: http://dx.com/p/trustfire-primary-cr123a-batteries-2-pack-5406

    Premyslim ze bych se zasobil nejakymi cr123 clanky, a tohle je fakt za hubicku...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    JIKE: uvidet to uvidis i na par kilometru - na 400m uvidis i zapaleni cigarety zapalovacem, tenhle parametr je o tom, aby to svetlo melo v dane vzdalenosti jeste nejakou intenzitu - standardne se to uvadi jako vzdalenost, ve ktere je intenzita osvetleni tusim 0,25 luxu (coz odpovida 0,25 lumenu na metr ctverecni, nebo taky zhruba intenzite svetla mesice v uplnku)
    JIKE
    JIKE --- ---
    KA94: mý úzký reflektor,takže kužel bude tenký. Spíše pak jde o viditelnou vzdálenost. ty uvidíš jen třeba 100 metrů , ale z dálky na druhé straně to světlo zahlédne člověk až na 400 metrů. což není špatné.
    KA94
    KA94 --- ---
    400 metrů dosvit při této velikosti?! http://www.iled.sk/led-baterky/1006-rc25s.html
    KA94
    KA94 --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    JIKE: Málo. Nikde to nepíšou a od oka to neodhadnu, ale jak píšu, neoslňuje to a venku si tím sotva posvítíš pod nohy - je to fakt ideální na cestu na záchod, aby to nikoho (ani tebe samotnýho) neprobudilo :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE
    JIKE --- ---
    FINSON: kolik to ma lumenu?
    KA94: jako warrior M20S. PEKNÁ
    KA94
    KA94 --- ---
    A tahle od Fénixu by měla být výbornou domácí svítilnou (strukturovaný reflektor): http://www.kronium.cz/led-svitilny-fenix/takticka-led-svitilna-fenix-tk22-u2/prod_679.html
    KA94
    KA94 --- ---
    Lumintop má konečně model bez přepínání utahováním a povolováním hlavy: http://www.iled.sk/led-baterky/1084-lumintop-td15s.html Je trochu méně výkonná než model Terminator, ale na rozdíl od něj má hladký reflektor a určitě se hodí do terénu...
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jsem si dovezl z železářství z Moravy tohle:




    Svítí dobře, ideální na motání se v noci po bytě nebo na přisvícení v noci venku, aniž by to člověku na další půlhodinu zrušilo adaptaci na tmu, dost malý a lehký na to, aby to mohlo být pořád v kapse... Na jednu AAA baterii, hliník a guma, no nekupte to za stovku!
    VACA
    VACA --- ---
    JIKE: no já nevim, mě s teda zdá přepínání režimů povolováním a opětovnym utahovánim nešťastný řešení. Možná i kvůli tomu že mi to na mojí olight m20 warior premium stále zlobí... a taky proto že se tim odírá ten kontakt na elektronice, mám takovej pocit že i kvůli tomu to světlo postupem degraduje. Přijde mi že mi to svítí o dost míň než když to bylo nový. I při porovnání s kámošovym eagle-tac je ten rozdíl víc markantní než bejval když si to pořídil a srovnávali sme... V tomhle teda zlatej fényx s volícim prstencem, i protože člověk už předem ví v jakym modu to zapne a může si ho navolit před zapnutim, než s tim pak verglova... :(
    JIKE
    JIKE --- ---
    ty taktický by neměli mít více než 1 tlačítko.. je to kvůli ovládání ve stresu a jedním prstem.. to je fakt pro nějaký jednotky. to spíš jít do civilnější verze
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam