• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEBaterky & Svítilny =€
    ASACRA
    ASACRA --- ---
    TABORACEK: možná by se ti mohlo líbit http://www.ledshop.cz/led-celovka-fenix-hl50~z4937.html
    Já pouzivam 18650 Armytek wizard pro warm wide a naprostá spokojenost, až na cenu, ale je to přesně světlo který v práci potřebuju.
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    LACHAUER: Ale jo, petzl dela i na AA, ale pravda prekoouknul jsem se. Mame doma dve, tacticu (3xAAA) a tikinu tusim, coz je stejna skladba baterii..
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    TABORACEK: to jsou všecko AAA, ne? Radši bych teda aspoň AA, nebo 18650. Našel jsem zatím sice tohle, ale zas skoro dva tácy za to dát nechci... http://www.ledshop.cz/celovka-nitecore-hc50~z8479.html
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    LACHAUER: Pokud nepotrebujes aby to svitilo jak divy tak petzl tactica, nebo nejaka ta tikina...
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    Tak jsem si říkal, že by se mi celkem hodila červená čelovka, ale nějak nemůžu najít nic kloudnýho. Požadavek je AA nebo 18650. ZebraLight jednu dělá ale koukám že to sem ani nevozej. Nějaké nápady?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    WOJTYLA: jak uz jsem psal, ve waffenkultur testovali asi rok nejakej panej od powermonkey. Fungovalo to, iP to nabilo kdyz to nekdo mel celej den pripevneny na batohu. Ale prave, celej den.

    Die Waffenkultur - Ausgabe 20 - Januar / Februar 2015
    http://de.calameo.com/read/000704571457f85bce8d3
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOJTYLA: zkus si připlatit to vracení zboží do 2 měs a otestuj. To. Ja měl 3 solarni shitty a nejlepší po 3 dnech na sluníčku nabiĺ 1 čárku na mobilu...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    RSZ: ne tvrdej ze ten panel
    RSZ
    RSZ --- ---
    WOJTYLA:ano, s tou powerbankou, samotný solar dává max 0.3A teoreticky! Reálné bude tak 150mA když ho budeš otáčet za sluncem, chladit na 20stupnu a na nebi nebude ani mracek..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WOJTYLA: to mne skoro láká si to v rámci 14denní ozkoušet, jestli technologie pokročila až takhle daleko a nemilosrdně jim to hodit nahlavu, pokud ne :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NAVARA: no tvrdej dve az 3 hodiny
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WOJTYLA: přenosnou solární ho budeš ho nabíjet tři dny, aby ti jeden den fungoval...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    RSZ: já powerbank mám. Když ho potřebuju tak je vetšinou vybitej:-) ale duvody proc jsou asi vedlejší, moje otazky směřujou ne cim nabíjet, nýbrž jakou solární nabíječku na nabití iPhonu
    RSZ
    RSZ --- ---
    WOJTYLA: pokud jsi rozhodnutý pro solární nabíječku, tak kup tuhle, ok.. pokud chceš ale něco skutečně nabít, a nebudeš tři měsíce v afgánských horách mimo civilizaci nebo tak něco, kup 2 powerbanky a uděláš lépe..
    Btw. s tou přiloženou powerbankou bude i nabíjení mobilu utrpení, má pouze 1A výstup, běžný je už dnes 2A a více (nutné pro třeba 10" tablety - viz http://powerbanky.heureka.cz/xiaomi-ndy-02-al-silver/)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    RSZ: jakou tedy doporučuješ solární nabíječku přenosnou co se vejde do tašky/baglu a je schopná nabít telefon?
    RSZ
    RSZ --- ---
    WOJTYLA: 7w panel, reálné tedy tak 3w u nás, tím fakt nenabijes nic. Ano, je k tomu powerbanka která (z domova nabita) ten tablet na nabije..
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    RSZ: Aku neni solarni nabijecka, auto neni kolo. Drzme se tematu. V recenzich tvrdej ze mobil/ tablet to nabiji v pohode.
    RSZ
    RSZ --- ---
    WOJTYLA: takže 7W panel, to je fakt k ničemu když si spočítáš kolik dá proudu.. to je fakt lepší nosit aku
    RSZ
    RSZ --- ---
    WOJTYLA: pokud je to třeba spíš na chalupu bez el. nebo něco takovýho, za tuhle cenu už je opravdový panel (tedy nějakých třeba 150W, tohle bude mít tak desetinu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam