KYTAROVEJ: Nejsem znalcem těch lowcostových řešení, dle mého má mít svítilna duralové tělo a jednu vysocesvítivou diodu alespoň 50lm+ (spíš 100+)... ;) možná mrknout na nějaké outdoorshopy, nebo třeba v Bauhausu mají nějaké asi i použitelné svítilny za rozumnou cenu, ale nejsem schopen nic doporučit.. když už tak bych vsadil na to magnum od ESP, bude to docela odolné, bude to dost svítit ale nebude to vysloveně baterkožrout a za dvě kila se to dá... obávám se ale, že výměně baterií se v průběhu 14ti dní nevyhneš tak jako tak, leda fakt s nějakým sranda svítítkem od na klíče a to kdo ví jestli, navíc na bojovku do lesa mi to i pro to dítě příjde málo, i když 550lm světlo jako já asi potřebovat nebudou :) Možné řešení by bylo koupit jim u ťonga hrst nebo dvě nějakých těch jejich baterek, ale to mi příjde dost nevýchovné, takže osobně bych to po zralé úvaze viděl na
http://www.obrana.cz/obrana.cz/shop/182-duralova-svitilna-se-14-led-diodami-magnum.html a nejzručnějšího bych ustanovil vyměňovačem baterií ;)