TABORACEK: ja pouzivam, a za sebe muzu doporucit digitalni nabijecky NITECORE. mozna jsou o nejakyho stovaka drazsi nez obyc rychlo nabijecka, ale o to jsou setrnejsi k akumulatorum, coz se ti casem vrati..
Ja mam jednoslotovou verzi tohoto:
http://klasicke-nabijecky.heureka.cz/nitecore-digicharger-d2/
ta moje nabiji z USB zdroje, vzal jsem si tuhle malou protoze je pro me idealni na cesty, malokdy bych mel potrebu nabijet vicero aku zaroven...
Bohuzel nema usb vystup, resp. neda se pouzit jako power banka, to me trochu mrzi...
Mel jsem pred tim echt cinskou nabijecku jednoslotovou, ktera mela usb dovnitr i ven. Dala se pouzivat jako banka, mohl jsem z toho napr nabijet mobil, to bylo supr. Byla neskutecne malinka a lehoucka, nechapal jsem ten circuit board kterej byl neuveritelne malej, tarka nicotnej. Ale pozdeji uz mi zabijela mi akumulatory a tak sla pryc, bo kvalitni akku v tomhle pripade stoji vic nez nabijecka. Ja mam nejlepsi zkuzenosti s panasonic/sanyo accu. Nic jineho v podstate nekupuju. Jine mi umiraly jako na bezicim pasu, takze usetrena stovka za kus se rychle prestala vyplacet :D