• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEBaterky & Svítilny =€
    JIKE
    JIKE --- ---
    GALENIUS: zdar, to jsem taky řešil, a nedořešil, každopádně jsem hledal na aliexpressu a tam toho je tuna - proto jsem to nedořešil.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Chtěl bych se zeptat, nemáte nějaké doporučení na slušný bateriový světlo do sklepa (dřevěná sklepní kóje)? Něco buď na zeď nebo na zavěšení.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak nikdy jsem nemel stesti.... jak to bylo nad 25 dolaru, nazdar bazar a bylo fuk, zda to byla USA, Japonsko ci Cina. Prisel mi mejl od celniku, tam cestne prohlasim, ze to je pro osobni potrebu, ze to preprodavat dal nebudu a stejne mi naparili vsechno. Tak proto to jenom zminuju. A byly to noze, hodinky atd... a cenovka od cca 50-300 dolaru...
    JIKE
    JIKE --- ---
    JOPS: někdy se stane že to chytí a platíš jak píšeš. a někdy se i ztratí cestou... u mě asi ze 100 objednávek 2 ztracené. 0 proclených
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    JOPS: Clo neplatíš a DPH téměř jistě také ne.
    KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    ANARCHY: Ty svítilny nám tu přišly dvě a OK, cena 38USD na tom uvedena byla ...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    PROTIWEN: No, nevim, ja mam zkusenost, ze zasilky s podobnou udanou cenou mi tak ze 75% zachyti a procli
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    JOPS: Ono u takhle malých objednávek, myšleno velikostně, je velká pravděpodobnost, že jí celníci nebudou věnovat pozornost.
    KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    JOPS: Může bejt, ale mi to přišlo bez obtíží tzn. bez proclení a doměření daně...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KOUTLOSH: plus clo, plus dph a je to v haji...

KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    JOPS: Možná to platí jak na co, nebo je třeba sledovat nějaké akce, ten S2 baton mám za baj voko 850, což určitě úspora je.

A 60USD = 1308CZK což se, řekl bych, taky počítá...
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    KOUTLOSH: Nech být, už jsem zažil různé reklamace. Náhoda je blbec. Byť je pravda, že zrovna u těhle výrobců je ta pravděpodobnost vskutku malá.
    KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    PROTIWEN: Na Aliexpressu ti řeknou, že se máš obracet primárně na ně. Nicméně ten servis si myslím by byl dost o smůle, kor u svítilny do kapsy, kterou nebudeš montovat na zbraň.
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    KOUTLOSH: Nevypadá zle :)
    Spíš je otázkou, jak by šlo řešit případný servis. Jestli se obracet přes Aliexpres, nebo právě na IBO, když ti jsou výhradní dodavatelé pro ČR.
    KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    PROTIWEN: IMHO ano.. https://olight.aliexpress.com/store/2950139?spm=2114.10010108.0.0.4b24ae2bpGfjp1

Pokud si člověk dva týdny počká, tak významně ušetří. Kus co mi dorazil je 100% originál, s kvalitou i výkonem jsem spokojen velmi...

ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    RSZ: zatim jen v ramci airsoftu, na treninky s ostrou a NV se teprve chystam
    RSZ
    RSZ --- ---
    ANARCHY: ir nějak využíváš?
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    KOUTLOSH: To má Olight na Aliexpresu vážně oficiální zastoupení? To nebudou mít z IBO radost. Zrovna S2 baton vypadá velice dobře.
    ANARCHY: Z obdobného důvodu mám Fenix TK16, také mi vyhovuje ovládání na patce svítilny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam