LAUNCHER: asi na tom neco na tom bude. Ja jsem se s timhle problemem prave setkal spis u loveckejch kulovnic.
(coz je samo o sobe kontroverzni tema. Nevim totiz jak dnes, ale driv to byl zakazanej zpusob lovu. Nicmene tam byly naky vyjimky i driv, zejmena v ramci regulace enormne premnozeny cerny zvere. Ale jak rikam neni to uplne muj obor, ja jsem spis prez ty svitilny takze sory za odbocku.)
Jo tak surefire je zrovna asi jedna z "nejstrelectejsich" svitilen. Taky ale se to celkem odrazi na cene, je to proste testovany a dimenzovany aby na to byl fakt spoleh. Mam skoro pocit ze nekery lidi se zrovna na tyhle lampicky do jisty miry spolehaj i zivotem..
Jako za ty prachy clovek sezene vice svitivou baterku nez surefire, co se tyce chipu tak vlastne asi nikdy nebyly uplne to nejnovejsi top co najdes na trhu. Tam se prave plati za spolehlivost konstrukce, no.
Od te LR35R jsem te nechtel nejak odrazovat. Jen jsem ji videl, tak na prvni pohled na me pusobi ze by ji provoz na nejaky flinte nemusel delat dobre