Ahoj, hledáme nového kolegu do týmu: Montážní technik v oblasti telekomunikací
Hledáme talenty, kteří chápou přínos dat, umí pochopit zákazníka a pomoci mu s použití našich aplikací tak, aby využil jejich potenciál na maximum.
Dodam nekolik HTML souboru v CJ a potrebuji v nich zmenit text dodany v .doc v DE. Neni treba znalost DE, HTML jen velmi zakladni. Posta pls.
Ahoj, potřebujeme na dokončení několika projektů frontendistu. Twig, MQ, JavaScript, XHR
Můj šéf poptává nastavení synchronizace všech složek mezi dvěma Macy a Synology Diskstation DS213J. Současný stav je takový, že je synchronizovaná pouze 1 složka. Chce mít synchronizavané vše, aby nemusl řešit, co kam ukládat. Místo práce : Praha Břevn
Měl bys mít v malíčku PHP, mysql, javascript (jquery, ajax), html, css. Půjde o front-end i back-end, pracovní poměr part-time kolem 30h týdně, potenciálně full-time, nástup ihned.
Hledám Senior deployment engineera, bližší info v podrobném popisu ;)
Tvorba interaktivních, multimediálních animací pro potřeby e-learningu.
Hledam nekoho zkuseneho kdo mi pomuze s PPC, mam zaklady, nastavene kampane, atd, ale spoustu otazek k tomu. Platim 180,- na hodinu idealne skype a teamviewer k tomu. Popripade osobni setkani P6 Dejvice. (3-4 hodiny myslim je akorat)
Potrebuju aby se na to nekdo podival,rekl co tomu je,co mam koupit a rozjel to.to je vse.cena dohodou.
Dlouhodobá spolupráce - úpravy stránek po technické stránce. Administrace webů.
Pro našeho klienta, mezinárodně úspěšnou společnost, poskytující IT řešení, hledáme juniorní posilu do pražského týmu. viktorie.knezkova@antal.cz
hledám zdatného programátora, který mi napíše software pro komunikaci se super rychlým DAC (3MHz x 4ch).
Shanim někoho kdo udělá design a šablonu na prestashop. Info a nabidky posta
Hledam Rubistu, co by mi pomohl s ukoly z programovani
Hledáme někoho kdo pomůže kovat PSD do pěkného kódu. Vlastní projekty, žádná práce pro zákazníky, kteří nevědí co chtějí.