Ahoj, hledám někoho, kdo by mi udělal návrh na trička.
Poptavam tvorbu cca dvaceti ikon v podobnem stylu jako tyto: https://www.flaticon.com/packs/location-59?word=location. Specifikoval bych co chci mit na jednotlivych pinech za obrazky a zbytek uz by byl na tobe. Idealne s fakturou. Nabidky prosim do posty.
Prodám nový nepoužitý studený laminator LBS 750mm
Do týmu v GoodData hledáme šikovnýho, začínajícího až pokočilýho UI designera na půl úvazku. Fajn team. Dobrý podmínky. Flexibilita. Časem klidně full-time.
tvorba vizualizací produktů (Znalost programů Rhinoceros a V-Ray)
Ayo, hledám web designera co se mnou půjde na cestě za cílem vytvořit unikátní webovou prezentaci pro jedinečný a přínosný projek. Začal jsem ve wixu, kde jsem předplatil premium a trochu to znam a pak bych to rád kočíroval.. tak někdo kdo umí s wix.com je asi tak jediný co je nutný. Jo a měl bys vědět kde je v Praze Jinan dvoulaločný na 7. ale není podmínkou. díky a mír
Spolupráce na vytváření potisků zaběhlé značky oblečení.
Hledám do agentury na full-time někoho přes výkonostní marketing. Rádi bychom měli někoho interně s budoucí vizí vzniku samostatného týmu. Hledáme jak juniora tak i někoho seniorního. Zajímavý klienti, fajn kolektiv, různorodá práce, lidský přístup.
Na pivní lahve potřebujeme nalepit klientovo logo.
Hledám ro konzultaci, případně do týmu, někoho se zkušenostmi s marketingem na sociálních sítích.
Poptavam tvorbu obsahu webu pro spolecnost zabyvajici se IT Security, v anglictine.
Jsem režisér, architekt, producent, spisovatel...rád bych netradiční web. Víc osobně.
Pro e-shop s naradim poptavam tvorbu 10 banneru v ruznych rozmerech pro kampan na sklik.cz.
Poptávám web designera pro svůj vlastní projekt velmi netradičního způsobu vážného seznamování. Potřebuji také brand identitu - logo, barvy, typografie.
Ahoj. Sháníme web designéra se zkušeností s interaktivními mapami a alespoň pokročilou znalostí Aj (data jsou v Aj + telefonáty s US šéfem). Podrobnosti v poště. Díky!
Hledám střihače/ku - zkušeného Premiera. Praha. Střih u mne. Jazykové verze a úpravy filmu. Seriozně.
komiks na reklamní banner
Do týmu full servisové digitální agentury hledáme kolegu, který bude tahounem produkčního týmu s cílem tvořit a řídit pro naše klienty digitální komunikaci. Projekty našich klientů ve velké míře vyžadují spolupráci několika pozic od analytiky po kreativit
Sháním na jednodenní natáčení reklamy cca 6 hodin herečku vzhledem okolo 30 let věku.