Naučím, doučím španělštinu a angličtinu v Olomouci a okolí.
Sháním fotostěnu (zelené pozadí, volba pozadí a tisk fotografií na místě) na akci v Brně dne 11.12.2014.
Nabízím soukromé lekce němčiny pro začátečníky i pokročilé.
Výuka ruštiny pro začátečníky a pokročilé. Obecná a odborní. Jsem rodní mluvčí a mám certifikáty z češtiny (C1) a angličtiny (C1).
Hledám lektora/y AJ v Ústí nad Labem , firemní výuka, jedná se o několik kurzů ve firmě našeho klienta. Spolupráce na DPP/ŽL. Bližší info pošta.
hledám lektora RUŠTINY v Praze (2x týdně v 60´, ráno, individuální výuka, Smíchov, začátek v týdnu od 8.9.2014, do konce školního roku). CV prosím na sterbova@tlc.cz
Zkonzultuji Vaše čeké texty uměleckého rázu, ukážu cestu, jak se zlepšit ve psaní. Zaměřuji se především na písňový text - pomůžu interpretům, textařům, kapelám, aby se zdokonalili v tvorbě písňového textu.
Školitel CAD aplikace SolidWorks Vzdělávání zákazníků Základní znalosti technického kreslení
Vážným zájemcům předám svůj praxí ověřený systém, jak se efektivně v krátkém čase naučit libovolný jazyk (či se v něm zdokonalit). Velice výhodná cena dohodou - pomůžete mi svou zpětnou vazbou. Budu vaším koučem a dovedu vás tam, kam potřebujete.
Vydavatelství magazínu Legalizace hledá externí redaktory.
I am looking for and irish native speaker/Sháním irskou učitelku angličtiny na konverzaci.
Pro projekt FAMU a UTB hledáme divadelního režisérka nebo režisérku. Práce placená zkušenostmi, nebo podle úspěchu projektu.
Nabízíme pohodovou brigádu pro studenty, maminky na mateřské a obyvatele Letné - roznos časopisu Plánuj Letnou na cca 150 míst po Letné - od kaváren, po galanterie, od institucí po malé krámky. Staňte se součástí občanského oživení pražské čtvrti.
Hledáme kapelu, co by nám zahrála na firemním veletrhu.
Překlady, tlumočení a výuka jazyků tibetština, čínština, japonština.
ahoj, kdyby se někomu hodila vzdělávací animace, prezentační video, reportáž, ... ukázky na www.educfilm.cz
Pro devátý ročník kampaně Fotbal pro rozvoj hledáme šest mladých lidí, kteří se společně s šesti keňskými účastníky z organizace Mathare Youth Sport Association vydají na osvětovou tour napříč Českou republikou v období od 13. června do 15. července.